ключ за голф

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: ключ за голф

Мнениеот Vladko » Съб 06 фев 2010 21:38

Нека да се изкажа и аз по темата. :wink:
Няма невъзможни неща,но има цени които ще стреснат почти всеки клиент.Значи казах на ruslan1234 че мога да му направя оригинален сгъваем ключ за Фолксваген на цена 180лв,след което съвсем колегиално му обясних че щом колата му няма фабрично сгъваем ключ,то новия ще бъде само украшения и цената от 180лв е висока за това.Препоръчах му да се обади на Юли(gsimania).Според мен на Юли нещата са супер добри спрямо цената им,отделно е компетентен и дори да го потърсиш за съвет или само да ги погледнеш ключовете му няма да загубиш,още повече че ти е градски :wink: Също така той може също да ти предложи оригинална заготовка за Фолксваген сгъваем ключ. :wink: Но явно на теб не ти се търси сериозно :idea:
П.С. Може да се направи оригиналния ключ да работи на твоята кола,но цената ще е доста солена,теб те спря дори цената от 180лв. само за ключа,а камо ли ако трябва да се смени комфорт модула и т.н.
П.С. 2 И звънкай смело по тел. недей да звъниш и да затваряш,затова хората не те взимат на сериозно :D

Потребителски аватар
ruslan1234
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ruslan1234 » Съб 06 фев 2010 23:28

Аз просто се саветвам щото несам на ясно вие па веднага ме нападате

Потребителски аватар
White Arrow
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот White Arrow » Нед 07 фев 2010 0:24

Хайде и аз да се включа по темата с ключа :lol: Отивай при колегата gsimania много е точен аз съм с ключ от него вече доста време и за сега да чукна на дърво :bowdown никакви проблеми. Понеже съм от Пловдив пратих му едното дистанционно по куриер и той ми върна готовия ключ още веднъж Благодаря! :applause:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”