п.с.Незнам кой малоумник е изтърбушил оригиналната с-ма босе
 и е поставил кенууд.
  и е поставил кенууд.Може и други предложения да се дават в този ценови диапазон.
Вече елипсите стържат,а босетата са си остаряли и при повечко усилване пръщят.
Благодаря предварително.

и е поставил кенууд.
  и е поставил кенууд.
 / за грунд зеро,както и съм чел мнения за тях и всички които които съм посочил по горе,но не ми влизат в бюджета след разходите които направих,иначе бях приготвил сума от около 500лв за говорители,но не остана почти нищо от тях.С 500лв мисля ,че добри говорители щях да взема,но няма вече 500лв
 / за грунд зеро,както и съм чел мнения за тях и всички които които съм посочил по горе,но не ми влизат в бюджета след разходите които направих,иначе бях приготвил сума от около 500лв за говорители,но не остана почти нищо от тях.С 500лв мисля ,че добри говорители щях да взема,но няма вече 500лв  .А вече и не ми се търпи чегъртането на говорителите,все едно слушам транзистор от тези по битаците с 1000вата
 .А вече и не ми се търпи чегъртането на говорителите,все едно слушам транзистор от тези по битаците с 1000вата  .За рок музика си трябва сериозна система за да се чуе хубаво,но не мога да се включа с парите,затова ми трябва някакъв компромис,но не голям,защото се губи смисъла от даване на пари,макар и малко.
.За рок музика си трябва сериозна система за да се чуе хубаво,но не мога да се включа с парите,затова ми трябва някакъв компромис,но не голям,защото се губи смисъла от даване на пари,макар и малко.
 ,все пак съм семеен с дете и музиката ми е на 2-ри план
 ,все пак съм семеен с дете и музиката ми е на 2-ри план  .Разгледах и титаниум серията,там мога да се включа и за по скъпите,предполагам ,че имат по добро звучене,но ще трябва още месец спестовност
 .Разгледах и титаниум серията,там мога да се включа и за по скъпите,предполагам ,че имат по добро звучене,но ще трябва още месец спестовност 
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта