Проблем отново със парното
- ivo_barns
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем отново със парното
Колеги имам нужда от спешна помощ.Радиаторчето на парното е ново,клапите ги оправих но парното го няма.маркучите са горещиІшах.помагаите.
-
кико пап
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем отново със парното
за гарнитура на главата мислил ли си ,в начален стадий точно това прави изчезва парното 

- ivo_barns
- Автомобил:
- Двигател:
колега не е това няма загуба на антифриз.направо сам се видял в чудо.антифриза циркулира но духа хладно не топло.колата има газова уредба данеби да не е свързана както трябва.кико пап написа:за гарнитура на главата мислил ли си ,в начален стадий точно това прави изчезва парното
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
маи водната помпа е наред да смени6.При мен то4но това се оказа.само 4е аз нямах парно като я карам до 3000об след 3000 по4ва6е да духа горе6то.
- ivo_barns
- Автомобил:
- Двигател:
Налягане има да та окъпе.golf_III_2e написа:маи водната помпа е наред да смени6.При мен то4но това се оказа.само 4е аз нямах парно като я карам до 3000об след 3000 по4ва6е да духа горе6то.
- M1LEN
- Автомобил: GOLF mk2
- Двигател: SB 1991
Колега включи маркуча за изпаритела на изходната тръба на радиаторчето за парното.че като е на входната изпаритела охлажда антифриза и парното изчезва.според мен това е проблема.успех.
- ivo_barns
- Автомобил:
- Двигател:
Парното е свързано след радиаторчето.Имали вазможност да сам объркал мястото на клапите в купето?M1LEN написа:Колега включи маркуча за изпаритела на изходната тръба на радиаторчето за парното.че като е на входната изпаритела охлажда антифриза и парното изчезва.според мен това е проблема.успех.
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
колега да не ти е откачено жилото за клапата за студено и топло и да е само на студено
- ivo_barns
- Автомобил:
- Двигател:
и това не е гледах го.zdravko_jett написа:колега да не ти е откачено жилото за клапата за студено и топло и да е само на студено
Сложи си оригинално радиаторче може и втора употреба стига да е здраво и ще си решиш проблема
- ivo_barns
- Автомобил:
- Двигател:
проблема е решен оказа се обърната клапа на входа топло/студено.Когато клапата е поставена не както трябва ,опира в радиаторчето и стои наполовина отворена /затворена.след наместването и нещата се оправиха сега е Африка.Благодаря на всички отзовали се колеги. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”