Как паркирате/карате на заден ход?
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Относителна работа.. най-често когато карам назад се обръщам, когато паркирам по посока на движението предочитам да разчитам на огледалата. Когато са ми запотени стъклата или пък съм изпуснал някоя подробност се показвам през вратата
.
Мноооого рядко се оставям в ръцете на някой
. Веднъж трябваше да направя ебати излизането ( бяха ме позапушили ), вечер, и пратих приятелката да гледа да не паркирам в този дето ме беше запушил. Та тръгвам аз назад леко леко и по едно време чувам некви младежи по улицата да се хилят, а усещамче нещо вече колата не върви назад... приятелката вика.. Аууу ма ти го подпря.. А ти къде зяпаш бре?!?! Нали за това трябваше да гледаш!?
Ми аз забравих...
Баахмааму... това да разчиташ на блондинка.. нема такъв филм
.
Та от тогава сам си гледам
.

Мноооого рядко се оставям в ръцете на някой

Ми аз забравих...
Баахмааму... това да разчиташ на блондинка.. нема такъв филм

Та от тогава сам си гледам

- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
Golf3User написа:в огледалата за задно виждане обектите изглеждат по близо отколкото са всъщност!.
те и стъклата си увеличават,но не толкова

иначе паркирам с 3те огледала!не харесвам коли с затъмнени стъкла поради това че не можеш да използвах и огледалото вътре:) но ако се налага се и обръщам, а понякога и на отворена врата-зависи в какъв терен си и при какви условия (не е хубаво да си в някоя кал и да отвориш вратата

- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми аз като стар шофер бях свикнал да се обръщам назад, после се научих да карам назад на огледала, можех и дори само на средно, докато не чукнах 2 пъти колата, единия път се одарих в камион, и макар, че на него нищо не ми стана избягах, ма после изпъвах задницата на Шкодата с много чукове въже и стълб
, втория път одарих Москвич, пак с Шкодата - напука се кита от предния път
и изкривих бронята
, собственика ми се обади след 2 дни
да му правя вратата, пак изчукване и китосване цял ден, но се научих, че всеки път не става само на огледало, понякога си иска да се обърнеш, да отвориш вратата, да ти помогне някой или да слезеш и да огледаш ситоацията.
Знам как е, аз дори една успях да науча една да кара кола, и друга мотор
, а скоро пратих гаджето с колата за масло, а тя питала за олио М16Д дали имат такова...

Muncho написа:Баахмааму... това да разчиташ на блондинка.. нема такъв филм.
Знам как е, аз дори една успях да науча една да кара кола, и друга мотор

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”