Въпрос относно багаж в самолет!?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въпрос относно багаж в самолет!?
ОПАСНИ ПРЕДМЕТИ. С цел безопасност, опасни предмети не трябва да се поставят в регистрирания или ръчния багаж, с изключение на случаите, когато тези предмети са придружени със специално разрешително. Опасните предмети включват:
сгъстени газове, разяждащи субстанции, експлозиви, запалителни течности и твърди субстанции, радиоактивни материали, оксидиращи материали, отрови, заразни субстанции и куфари с инсталирана аларма. С цел по-висока сигурност, могат да се прилагат и други ограничения . Поискайте допълнителна информация от Вашия превозвач.
Мисля,че се вместваш в запалителните течности...
сгъстени газове, разяждащи субстанции, експлозиви, запалителни течности и твърди субстанции, радиоактивни материали, оксидиращи материали, отрови, заразни субстанции и куфари с инсталирана аларма. С цел по-висока сигурност, могат да се прилагат и други ограничения . Поискайте допълнителна информация от Вашия превозвач.
Мисля,че се вместваш в запалителните течности...
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Най-добре се обади в авиокомпанията, с която ще летиш
Те ще ти кажат най-добре
Рискуваш не само да те накарат да отвориш целия багаж, но да изхвърлят и нещо друго...

Те ще ти кажат най-добре

Рискуваш не само да те накарат да отвориш целия багаж, но да изхвърлят и нещо друго...
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Колега rocky,
30-те паунда, които може да изгубиш са по-малкия проблем. Има вероятност да те привикат за "изясняване на случая", след като открият на скенера маслото в куфара ти и да си изпуснеш полета от глупост. Повярвай ми, често пътувам по тези дестинации и знам какви трагикомични ситуации могат да възникнат, ако нарушиш закона /според тях/. С тия работи шега не бива, не е като тука, след като си сгафил - 10-20 евро на катаджията и ти пожелава приятен път. За всеки случай пусни един пост в http://www.bghelp.co.uk и виж какво ще те посъветват българите там, които живеят в UK. Все пак ти си решаваш, ние ти даваме само безплатни съвети.
30-те паунда, които може да изгубиш са по-малкия проблем. Има вероятност да те привикат за "изясняване на случая", след като открият на скенера маслото в куфара ти и да си изпуснеш полета от глупост. Повярвай ми, често пътувам по тези дестинации и знам какви трагикомични ситуации могат да възникнат, ако нарушиш закона /според тях/. С тия работи шега не бива, не е като тука, след като си сгафил - 10-20 евро на катаджията и ти пожелава приятен път. За всеки случай пусни един пост в http://www.bghelp.co.uk и виж какво ще те посъветват българите там, които живеят в UK. Все пак ти си решаваш, ние ти даваме само безплатни съвети.
- GOLF
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Има голям шанс да ти го вземат. Принципно се искат разрешения от летището, авиокомпанията, командира на самолета, отдел SECURITY и много други в зависимост от ситуацията и както някой каза, да те викнат да те питат какво, защо и т.н.
Защото маслото се води към запалителните течности и си има процедури за тях.
Последните няколко седмици нещо били затегнали проврките. Дори и за екипажите (като мен).
Защото маслото се води към запалителните течности и си има процедури за тях.
Последните няколко седмици нещо били затегнали проврките. Дори и за екипажите (като мен).
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
GOLF написа:Има голям шанс да ти го вземат...
Това ще бъде съвсем безобидно на фона на други много по-сериозни проблеми, които могат да възникнат.
- rocky
- Автомобил:
- Двигател:
прави сте колеги, но всичко е въпрос и на късмет имаме тука един съквартирант, който често пътува с кола и се връща със самолет и си носи малко пожарогасителче за изпътя с колата и от 6-7 путъвания само един път са го извикали да отваря багажа и са му го взели щото е бил най отгоре на багажа и на скенера е запирличал на бомба може би...също този приятел си е носил разни флакони за пъскане на гумите за бясък и разни други, които са доста големки (500ml) и са под налягане не са му правили проблем... мисля да си пробвам късмета все пак
а темата я пуснах случайно някой ако е имал същата ситуация да сподели опит, а иначе тези условия за позволени и забранени неща съм ги чел
пътувам от Лутън-Лондон с Уизеър там през две през три преглеждат багажа, знам за случай които са минавали с 10литра ракия, 10 стека цигари и две-три тениски... 

- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF

- rocky
- Автомобил:
- Двигател:

- golf2_forever
- Автомобил:
- Двигател: