Питане за потребителско име и парола на IE 8
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Питане за потребителско име и парола на IE 8
че кво му е на хром-а. аз съм с него и е усезамо по - бърз от IE и Firefox. при това съм с бета под линукс. под windows имате пълнофункционална версия
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Какво ви бави Firefox-a?
Я ги направете тези неща по-долу и се гарантира до 2/3 ускорение:
Я ги направете тези неща по-долу и се гарантира до 2/3 ускорение:
1. В полето за адреса пишете "about:config".
2. Намирате и променята следните настройки:
- network.http.pipelining - променяте го на true;
- network.http.proxy.pipelining - променяте го на true;
- network.http.pipelining.maxrequests - променяте го на 30, примерно.
3. Добавяте следния параметър като:
- щраквате с десния бутон някъде в същия прозорец;
- от менюто избирате "New/Integer"; - за име на параметъра въвеждате "nglayout.initialpaint.delay"; - за стойност 0.
Трикът работи за Mozilla и за Firefox. В общия случай се казва на браузъра да използва до 30 едновременни връзки при зареждането на дадена страница. Трикът работа за потребители на кабелни модеми. За потребителите на телефонни връзки не работи. Разбира се, трябва да имате добра връзка и да нямате ограничения от страна на доставчика. Примерно, при мен бързодействието е видимо при зареждането на една страница в даден момент. Но аз имам ограничение от доставчика на Интернет за максимален брой връзки HTTP, което е 40 едновременни връзки. И да искам не мога да ги надскоча.
Проблемът е, че сървърите се натоварват много. Защото трябва да обработват по 30 връзки паралелно (едновременно), а не последователно. Но това са проблеми на админите.
И така, стартирайте FireFox и в адресния бар, напишете "about:config", естествено - без кавичките.
Ще видите нещо подобно:
1. В реда Filter/Филтър, напишете network.dns.disableIPv6. След това, чукнете 2 пъти отгоре, за да промените настройката от "false" на "true"
За повечето нормални домашни потребители, IPv6 е далечна и мътна идея и.... нека спрем дотук
2. В реда Filter/Филтър, напишете plugin.expose_full_path. След това, чукнете 2 пъти отгоре, за да промените настройката от "false" на "true"
3. В реда Filter/Филтър, напишете network.protocol-handler.external.ms-help и чукнете 2 пъти отгоре, за да промените настройката от "false" на "true". След това, ще трябва да създадете нов вложен параметър от тип цяло число. За да го сторите, чукнете дясно копче на мишката в/у network.protocol-handler.external.ms-help, изберете New/Нов, после Integer:
В новопоявилият се диалог, напишете nglayout.initialpaint.delay и чукнете ОК, след което въведете стойност "0" и ОК.
4. Докато още сте на параметъра network.protocol-handler.external.ms-help, създайте още един вложен параметър от тип цяло число, с името content.notify.backoffcount и му задайте стойност "5", след което - ОК (по описания в трик#3 начин)
5. За последно разчепкваме параметъра network.protocol-handler.external.ms-help - създайте и още един вложен параметър от тип цяло число, с името ui.submenuDelay и му задайте стойност "0", след което - ОК.
Това беше, затворете конфигурационната страница и рестартирайте браузъра си, пожелавам ви екстремно бързо сърфиране
ЗАБЕЛЕЖКА: Пределно ясно е, че трик#2, #3, #4 и #5 не влияят изобщо на FireFox, работещ под Linux/MacOS X
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не ме бави латентността на мрежата а това, че не е оптимизиран за работа с памета, зависвания и други програмистки глупости. на един процес като му отворя 5-6 таба с динамично съдържания и флаш.. става едно ненормално чакане. отделно малко плъгини за синхронизация на bookmarks.
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
И в крайна сметка нещо по темата
?

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Luciano написа:И в крайна сметка нещо по темата?
ако на други сайтове ти помни потр. име и парола следва че е от смотаният им сайт. пусни им един емайл с въпрос защо не ти помни името и паролата до съпорта на сайта.
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
на нито един сайт не помни! Вкарани са в базата ама не излизат 

Като гледам как са му измислили логинга, няма да усееш. Има допълнителни програми, които се инсталират и помнят паролите и логинга, освен с тях да пробваш, Васе 

- Luciano
- Контакти:
Ми казвай кои са де 

http://www.watchingthenet.com/enable-in ... words.html
Ето това направи ли го? Ако ДА, има ли ефект или не?
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
аз съм го направил
излиза съобщение "сакаш ли да помним?"
и уж го запомня, ама не излиза като отвориш сайта
излиза съобщение "сакаш ли да помним?"
и уж го запомня, ама не излиза като отвориш сайта
- Luciano
- Контакти:
morfei1 написа:http://www.watchingthenet.com/enable-internet-explorer-prompting-to-save-passwords.html
Няма ефект!
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Аз съм си с XP и Мозила от около 2 години и повече и съм адски доволен... мн лесен за работа много рядко дава грешки и нямам подобни проблеми 

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”