Снегът в София
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Снегът в София
Абе как може да говорите така, я горе погледнете снимката и вижте разликата между изчистено, пътя и непочистено, тротоара ..и пак ще говорим ...за България направо чудно си чистят 

- pavlingm
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AFN
- Контакти:
Миналата и по-миналата година бях в Австрия на ски. Като завали сняг, през 5 мин. минават снегорините, не чакат да спре снега и тогава... При снежна покривка 100см, пътят е почти сух. Трябва да го видите това. А снегоринът минава с 50 км/ч на 2 см от мантинелата, хората са доста опитни.
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
ето малко снимки
кое не е почистено от пътната настилка?
кое не е почистено от пътната настилка?
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Бъкстон-Сердика-Шипченски 2ч30мин
Пък нека чистят, много сняг - не могат да смогнат.........
Пък нека чистят, много сняг - не могат да смогнат.........
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Стига сте е оплаквали хората да не са супермени та да разчистят всичко, тя София да не е малка, ако не помните цяла седмица показват как цяла Германия е затрупана и блокирана, то това от там идва, щом те не се справиха какво искате от наще служби, пък и в София е разчистене елате само на 10 км извън София в община Елин Пелин пък тогава се оплаквайте,
Сутринта в 10 часа бях една от 10 коли които бяха минали по пътя Равно поле магистрала Тракия и имаше 20 см сняг на платното пък оплаквам ли се... НЕ

Ако нас ни застигне зима като в Германия.....,ще трябва да се запасим с консерви и храна за три месеца, и да се барикадираме по мазетата!
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Както си личи от снимките на Боби Ал.Стамболийски е изчистен перфектно, спрямо натрупалия сняг. Цариградско снощи беше почти така, както на снимката от 10 часа, само че си имаше снегорини и го обработваха
Спрямо навалелия сняг София си е почистена прилично, а спрямо създалата се ситуация е напълно нормално да има задръствания, птп-та и т.н. С нерви нищо няма да се оправи хора, просто не се ядосвайте или пък ако имате възможност както Tyan е направил повозете се на метрото
btw при това паркиране май си го окопал, дано излезе на собствен ход, ако не викай сигурен съм, че ще има хора който да помогнат
По кварталите и някой малки улички си има доволно сняг да се окопаеш
точно така изглежда едно кръстовище в моя квартал и си е доста хлъзгаво и всяка втора кола и поднася задницата... спеканите женици и панираните шофьори влизащи по-бавно в завоя, го вземат без проблем
Докато на 'бързаците' винаги им поднася задницата, за щастие без инциденти с изключение на еднa alfa която даде газ в завоя
, недозави и предницата и имаше среща с бордюра
На мен ми изкочи неотложно пътуване с колата, та сега слизам пред блока да си метна зимните гумета
В тази връзка мисля да усетя зимата както трябва и да прескоча до Витоша да се направя на бяла мечка
Някой качвал ли се е нагоре снощи или днес, как е пътя? Чувам, че само джипки можели да се качват нагоре, но аз пък си вземам лопатата и веригите до където стигна 

точно така изглежда едно кръстовище в моя квартал и си е доста хлъзгаво и всяка втора кола и поднася задницата... спеканите женици и панираните шофьори влизащи по-бавно в завоя, го вземат без проблем

На мен ми изкочи неотложно пътуване с колата, та сега слизам пред блока да си метна зимните гумета

днес беше лудница. излязох в 9 и беше адското задръстване.
добре че съм с метрото, ама задръстването в люлин за тунела почваше от билата.
по булевард българия беше нещо страшно, както и кварталите около него
ама кой да очаква че на 8ми февруари през зимата ще вали сняг
добре че съм с метрото, ама задръстването в люлин за тунела почваше от билата.
по булевард българия беше нещо страшно, както и кварталите около него

ама кой да очаква че на 8ми февруари през зимата ще вали сняг

-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
BeckoTDI написа:...В тази връзка мисля да усетя зимата както трябва и да прескоча до Витоша да се направя на бяла мечкаНякой качвал ли се е нагоре снощи или днес, как е пътя? Чувам, че само джипки можели да се качват нагоре, но аз пък си вземам лопатата и веригите до където стигна
И в събота, и в неделя. От Драгалевци до Алеко. Пътя е изчистен и опясачен. Има и състезатели. Само че, бяха основно в неделя. Събота само един ме изпревари, ама беше с някво мицубиши и предполагам 4х4, щото и на завоя дето ме изпревари и на следващия беше с вратите напред

Относно непочистените улици - за различните раьони май отговарят различни фирми. Студентски и Слатина бяха доволно изчистени. Задръстванията бяха заради предпазливи шофьори. Но по-добре за 1 час каране отколкото 3 часа чакане на катаджии заради някой дето се е нацепил в мен.
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Много състезатели много нещо.Днес карайки по алея Яворов с 50км и возейки болен човек току що изписан от болница ме освиркаха поне 5 човека.На някой ако нещо му е нервно да не си го изкарва на хора който нямат никаква вина.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
KirilGeorgiev написа:Много състезатели много нещо.Днес карайки по алея Яворов с 50км и возейки болен човек току що изписан от болница ме освиркаха поне 5 човека.На някой ако нещо му е нервно да не си го изкарва на хора който нямат никаква вина.
що не спря и не слезна да ги питаш какъв им е проблема ?
то главно жени свирят и дъртаци дето незнаят волан ли въртят или тава с баница

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Смело мога да заявя че столицата е чиста до афалт-по-големите улици и булеварди, по-малките са чисти но не до черно,но пак е добре,евала на почистващите фирми

- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
те тава е! Днес няма и следа от снежеца който постресна доста народ, подари неясни за мене причини! Факт Столицата е чиста, всичко мрънкяше вчера, а запитахте ли се в Русе какво става и как карат хората там?!
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:KirilGeorgiev написа:Много състезатели много нещо.Днес карайки по алея Яворов с 50км и возейки болен човек току що изписан от болница ме освиркаха поне 5 човека.На някой ако нещо му е нервно да не си го изкарва на хора който нямат никаква вина.
що не спря и не слезна да ги питаш какъв им е проблема ?
то главно жени свирят и дъртаци дето незнаят волан ли въртят или тава с баница
Аз съм доста спокоен човек и подобно свирене не ме притеснява но свирещите в някой прекрасен ден ще попаднат на някой по нервен от тях и ще им стане ясно че да свириш безпричинно не е здравословно.А София си беше изчистена и вчера почти перфектно дори по малките улици мятаха луга с лопати и ако си със прилични зимни гуми проблеми няма.