помогнете проблем в с АБФ
- toshko160
- Автомобил: mk3
- Двигател: 1.6 AFT
помогнете проблем в с АБФ
колеги имам проблем ходих на елкон ими показва грешка и че датчика на разпределителния вал не работи обаче се оказа че работи информациятта отива до компютара ама там се губи казаха ми 4е или е компютара или веригата не синхронизирала нешто за голф 3 2000 16в АБФ става вапрос
Последна промяна от toshko160 на Нед 07 фев 2010 1:09, променено общо 1 път.
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Re: помогнете проблем в с АБФ
Още някоя тема ?
- Snejoky
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
Колега и аз имам проблем.
Не мога да ти прочета мнението, за да разбера, какво искаш да кажеш.
Като пускаш тема, преди да натиснеш "изпрати", до него има и бутон "Прегледай"!
Оправи си темата, иначе отива в коша!
Като пускаш тема, преди да натиснеш "изпрати", до него има и бутон "Прегледай"!
Оправи си темата, иначе отива в коша!
- toshko160
колега нов сам извинявам се така добре ли е
Колега наистина напиши по-ясно какъв е проблема,казваш на елкон.... не работи ама работи... кажи колата,пали ли,не пали,при какви обстоятелства се е развалила и т.н. Имай напредвид,че при ВАГ автомобилите (наборите на голф 3) на контакт дават грешка за датчика на хол,но когато запалиш няма такова нещо.Как са установили,че работи,премериха ли му импулсите?Проблем в компютъра - мини го веднъж с поялника,несинхронизирал....
- toshko160
значи показва грешка на компатара и 4е датчика не работи обаче като замериха датчика ссе оказа че тои работи подава до копютара до дето влизат кабелите в комп'тара на този дат4ик има импулси/но компутара не го заси4а а ве с две думи до кумпютара имат импулси кабелите на дат4ика ама компа не ги от4ита и елконаджията ми каза или че компутара ми не работи както трябва или веригата не синхронизирала нешто штото има едно тракане и маи е за смяна тя незнам как да обесня по друг начин/иначе колата си пали варви обаче има едно заглчхжане след 3000 оборото точно когато почва да се наема
тоя елконджия да ти провери свещите и кабелите и почисти капачката и палеца!така му кажи и да не ти бара компа на колата! 

- PL 16v
- Автомобил:
- Двигател:
каде е този датчик на разпределителния вал, те са два на АБФ
валовете
ако изписва тази грешка вероятно колата не е запалена и датчика не работи и на елкона излиза че не работи но това е при кола 8в,на АБФ е на коляновия вал и то е МАПсензор
и аз прекъсвам
,ама ще го открия
ако изписва тази грешка вероятно колата не е запалена и датчика не работи и на елкона излиза че не работи но това е при кола 8в,на АБФ е на коляновия вал и то е МАПсензор
и аз прекъсвам
,ама ще го открия-
150 кс
- Автомобил:
- Двигател:
На мен то4но ей така ми глъхнеше на 3000 то4но когато по4ваше да тръгва и си разбутах вакумите и се оправи сега пак се появява проблема ама ве4е знам от кво е като се стопли ще ги сменя.Само се убедих 4е първо трябва да се опита сам 4овек да види къде му е проблема и след това да ходи по комп'три или КОМПИРИ особено където не разбират
- toshko160
PL 16v написа:каде е този датчик на разпределителния вал, те са два на АБФваловете
и аз прекъсвам,ама ще го открия
а вазмойно ли е да е от веригата и от свештите
- toshko160
150 кс написа:На мен то4но ей така ми глъхнеше на 3000 то4но когато по4ваше да тръгва и си разбутах вакумите и се оправи сега пак се появява проблема ама ве4е знам от кво е като се стопли ще ги сменя.Само се убедих 4е първо трябва да се опита сам 4овек да види къде му е проблема и след това да ходи по комп'три или КОМПИРИ особено където не разбират
а вазможни ли е да е от сжещите и от веригата
-
150 кс
- Автомобил:
- Двигател:
ами то като се замисля от вси4ко може да е.В какъв смисъл от веригата,ако тя е хлабава трябва да 4уваш едно 4аткане то се 4ува много добре не се уто4них не хлабава а разпъната,а ти ако не си сменял най елементарните работи като свещи и капа4ка как я мислиш.Скоро сменял ли си ремък?-за ангранажен говоря
-
150 кс
- Автомобил:
- Двигател:
А това тракане как се 4ува да не са повдига4и.Ако са повдига4и се усещат то ги реди.Да не би да ти е заминала някоя подложка на клапан.Писах ти за ремък да не би да е зацепен не както трябва,незнам виж rudoni той ги 4атка работите,аз не разбирам ама неволята у4и
- toshko160
за триене
150 кс написа:А това тракане как се 4ува да не са повдига4и.Ако са повдига4и се усещат то ги реди.Да не би да ти е заминала някоя подложка на клапан.Писах ти за ремък да не би да е зацепен не както трябва,незнам виж rudoni той ги 4атка работите,аз не разбирам ама неволята у4и
преди 5 дена сменях ремък

Последна промяна от toshko160 на Пон 16 авг 2010 15:08, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”