Направо нямам думи

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Направо нямам думи

Мнениеот znainainai » Пон 08 фев 2010 16:34

Кмета на Русе на сапун движението в града е отвратително понеже е "добре почистен".
Днес бях свидетел как една линейка буксува и не може да мръдне а беше на буркани явно бързаха за някъде и от нищото се появи едно ауди 100 или А6 от старите Quattro със номер Р 2248 РК пича го завъртя слезе и вика на шофьора на линейката "Въже имаш ли?". Закачи линейката и я извлачи до чисто слезе откачи въжето и каза "чао" и си замина :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown
Пич не те познавам но ЕВАЛА за жеста :bowdown :bowdown :bowdown
Цялата тази история става до ДКЦ1 ( за хората които не са от Русе това е нашият вариант на Пирогов ).

А за кмета на Русе и фирмите отговарящи за снегопочистването предлагам бавна и мъчителна смърт.

Потребителски аватар
mafiota_a4
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: AFN 09.1998

Re: Направо нямам думи

Мнениеот mafiota_a4 » Пон 08 фев 2010 16:37

А при нас в Летница започнаха да се виждат снегорини чак в 10:00 часа когато покривката беше стигнала 62 см.!!!

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Пон 08 фев 2010 16:45

Междублоковите пространства са яко заебани. Колата до колата ми има 1 метър преспи и няма мърдане.

jordanpar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordanpar » Пон 08 фев 2010 17:14

А кой от вас днес си изчисти пред офиса,жилището,входа на къщата???????
Да чистиш сняг при условие че продължава да вали е все едно да изгребваш вода от пробита лодка.
Стига мрънканици де,ББ като си дойде от Лондон ще яхне лично един снегорин и за час -два ще оправи цялата страна ,споко.
Б@х мааму,във Вашингтон хората дори не си и помислиха да си изкарат колите,а в БГ куцо;кьораво и сакато яхнало МПСтата,че и някой с летни джапанки и гаааз за 2-3 километра до работа.Дееба и гъзарията,кога ще се излекуваме от нея.

Потребителски аватар
darsiman
Автомобил: VW PASSAT 1.8
Двигател: ABS 1992

Мнениеот darsiman » Пон 08 фев 2010 17:21

Аз тази сутрин едвам стигнах пеша,камо ли с кола.Стигнах за да разбера ,че няма да работим и се връщах обратно(работя на 2 км . от вкъщи) :banghead: през този период помогнах на около 15 човека да излязат от преспите или там където бяха закъсали с колите си, а имаше още толкова коли изоставени по пътищата в преспите :shock . :beat_butt2 П.П. Евала на пича с аудито :bowdown :bowdown :bowdown

Последна промяна от darsiman на Пон 08 фев 2010 18:38, променено общо 1 път.

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Пон 08 фев 2010 17:31

jordanpar написа:А кой от вас днес си изчисти пред офиса,жилището,входа на къщата???????
Да чистиш сняг при условие че продължава да вали е все едно да изгребваш вода от пробита лодка.
Стига мрънканици де,ББ като си дойде от Лондон ще яхне лично един снегорин и за час -два ще оправи цялата страна ,споко.
Б@х мааму,във Вашингтон хората дори не си и помислиха да си изкарат колите,а в БГ куцо;кьораво и сакато яхнало МПСтата,че и някой с летни джапанки и гаааз за 2-3 километра до работа.Дееба и гъзарията,кога ще се излекуваме от нея.

А ако вали още 3-4 дни какво?Да си стоим в къщи щото не се чисти докато не спре снега.Аз лично работя на 10 км от вкъщи и без колата мога да се гръмна.

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Пон 08 фев 2010 17:36

Ице, как е положението на Дунав мост? Поне там чисто ли е, че трябва да ходя до Мартен ако намеря кола?

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Пон 08 фев 2010 17:37

До Сръбчето е добре.Предполагам и нататък ще е така.Не би трябвало да имаш проблеми ;)

jordanpar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordanpar » Пон 08 фев 2010 17:44

Лаладжии.Добре че не живеете в Норвегия или Швеция.
Всяка година има по една тема ´´идва зима,приготви си автомобила´´ и всеки път след това по 100 теми колко зле било положението.
Когато дойде времето всеки един до последната трошка в тоя форум да е подготвен на 100 процента за зимата с гуми,вериги,течности и прочее,тогава и държавата ще е наред.
Който не му отърва -да организира протести,да си търси правата на местно и държавно ниво,ама по-лесно е от офиса на топло да драснем 3-4 прочуствени реда в тема тип ´´ужас,пак ме прецака държавата´´.Стига инфантилни теми бееее,абе вие казарма май не сте карали,А?????

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Пон 08 фев 2010 17:52

Да ти кажа моята кола е перфектно подготвена.Въпреки това ми беше трудно да стигна до офиса ми.Недей определя хората толкова общо.

jordanpar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordanpar » Пон 08 фев 2010 18:00

Ти ми обясни какво ще постигне темата,освен сълзливи реплики и сополиви тиради срещу кметове и кметици,аз ще се съглася че колата ти е една на 50 от категорията добре подготвена.
И аз нямам думи,че вече 150 болници са пред официално затваряне,и 120 000 подписа са събрани срещу това решение,но никой не го е6е,готви се национален протест на 15 тоя месец.
И аз нямам думи,че убийците на Борилски се изсулиха като да не казвам какво и сега ги търсят,за къв чеп че им дадоха 36 години затвор.
Снегът,пичове,рано или късно ще се стопи,но съществените проблеми,за които никой не обелва и дума не само че няма да изчезнат от самосебе си,но напротив.

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Пон 08 фев 2010 18:01

Колкото и да си подготвен,ако държавата не е помогнала незнам как ще се получи да стигнеш от т.А до т.Б.
Явно колегата кара или МТЛБ,или БТР щом нещата му се виждат толкова нормални.

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Пон 08 фев 2010 18:04

jordanpar написа:А кой от вас днес си изчисти пред офиса,жилището,входа на къщата???????

Колега,аз си изчистих пред входа пред гаража пред офиса още вчера докато валеше и продължаваше да вали - днес пак изчистих .Да кажа че не съм излизал с колата -но си изчистих чистя и ще чистя.Днес дебелогъзия ни кмет/Стара Загора/не си е мръднал гъза да вдигне телефона и да ги размърда.Така е от вчера /тогава почна да вали/.При нас да падне сняг се случва рядко но като падне ставаааааааа.С това "Да чистиш сняг при условие че продължава да вали" значе ли че ако вали един месец не трябва да се чисти и снега ще стигне до петия етаж защото продължавало да вали.То тогава да не попълват и дупките по пътищата -така или иначе други ще се отворят и т.н.Наистина е пълно безхаберие на управляващите -конкретно нашия кмет откакто го ТУРНАХА там града е с краката нагоре-едно кръгово -2месеца и една от главните артерии затворена .И още много други простотии.

Последна промяна от mely на Пон 08 фев 2010 18:06, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Пон 08 фев 2010 18:04

колкото и да се възмущаваме истината е една...скапана държавичка сме :screwy

Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iGolf » Пон 08 фев 2010 18:22

Трагично е в града наистина!Но има и инати хора дето за щяло и не щяло си карат колите,на обед пих кафе в квартала,наблюдавах 1 комшия колко упорито ринеше на паркинга(около час бях в кафето),след това се поразходих до центъра където наистина беше истински хаос по улиците,бутах поне 5 коли,едната БМВ с 3 цигани и им помогнахме да избутат колата но бяха с гуми като галоши и се отказаха след като единия манго реши да иде до ПРАКТИКАТА(Практикер) да купи СИНДЖИРИ(вериги)-за БМВто mhihi mhihi mhihi (аз се опиках от хил)!Та върнах се в квартала и гледам оня малоумник рине и го питах за къде се е засил-а той вика "Ще ида до Пени маркет да си напазарувам" :screwy 3 часа ринене за 1 пазаруване -е няма такъв тъпук!Просто е безмислено да се карат колите бе да има основателна причина!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”