yarek написа::welcome_to_groupсамо безаварийни ти желая ! казвай от коя кола си седнал в тоя звяр?

yarek написа::welcome_to_groupсамо безаварийни ти желая ! казвай от коя кола си седнал в тоя звяр?
sk. написа:Ами БМВ Е46. Чипосан 318 Дизел. И преди да сте казали че е мъртво родено, което не че не е така, но си зависи от гледната точка... колицата си вървеше съвсем прилично.. Голф-ове от 116кс. на летящ старт си ги биеше с една кола г/д. А 320ки бензин карам зад тях до 200 и после изпреварвам. Обаче неможе да се сравни със 1.8Т-то. Най-голямото ми тересене е като дам газ на втора предавка, Набира и набира и набира и си продължава да набира. При 3000оборота усещам съвсем леко притрисане във волана и как си удрям кратуната в седалката.![]()
![]()
sk. написа:Ами БМВ Е46. Чипосан 318 Дизел. И преди да сте казали че е мъртво родено, което не че не е така, но си зависи от гледната точка... колицата си вървеше съвсем прилично.. Голф-ове от 116кс. на летящ старт си ги биеше с една кола г/д. А 320ки бензин карам зад тях до 200 и после изпреварвам. Обаче неможе да се сравни със 1.8Т-то. Най-голямото ми тересене е като дам газ на втора предавка, Набира и набира и набира и си продължава да набира. При 3000оборота усещам съвсем леко притрисане във волана и как си удрям кратуната в седалката.![]()
![]()
niikoo_1 написа:sk. написа:Ами БМВ Е46. Чипосан 318 Дизел. И преди да сте казали че е мъртво родено, което не че не е така, но си зависи от гледната точка... колицата си вървеше съвсем прилично.. Голф-ове от 116кс. на летящ старт си ги биеше с една кола г/д. А 320ки бензин карам зад тях до 200 и после изпреварвам. Обаче неможе да се сравни със 1.8Т-то. Най-голямото ми тересене е като дам газ на втора предавка, Набира и набира и набира и си продължава да набира. При 3000оборота усещам съвсем леко притрисане във волана и как си удрям кратуната в седалката.![]()
![]()
Аз имах преди около година Голф Мк4 1.8Т АУМ мотор 2001ва (може да го видиш в гаража), беше хубава колица, въпреки, че беше сток вървеше много хубаво (повече от АГУ моторите) има и тема в БМВ форума как наказа няколко 325ци, а покрай тях наказа и няколко Сивика 6та генерация ВТИ 160коня, Голфове 2.0 16кл 150коня, Фабия 131коня с чип, правено 106 ГТИ С16, Сакса ВТС, Астри по 150коня и т.н.
доста газ му надавах и доста усмивки ми донесе, по Г-тек даваше от 15.3 до 15.7сек, моя беше с 17ки с 225/45 гуми и нови амортисьори и се държеше прекрасно на пътя.
Но стане ли леко влажно, мокро или пътя да е неравен не можеше да му се дава газ и затова си реших проблема с въртенето на гуми кардинално
sk. написа:Мерси за топлото посрещане. Още малко детайли да дам, че един от колегите попита.
99-та година. Италианска.. разбира се е карана от възръстна жена.. :d Всички май сме го чували това.
88 000 километра.. уж реални. Закачвахме я на компютър. Рекаро салон. Двувратка. С климатроник (уж), аз съм си невеж и не правя раалика между климатик и климатроник. Ама духа там, топло студено и има копче за "Авто". Джантите са 5те двойни лъча на VW. Тъмно синя. И това което най-ме кефи. Сини уреди с червени стрелкиАве с едно изречение, както се казва в една реклама:
"Неочаквано добро попадение!"![]()
Надявам се скоро да се видим на някоя сбирка.
п.с от София съм. А и 318-ката мога да я покажа на невярващите. Само че не сега, защото немога да се нарадвам на VW-то.
Потребители, разглеждащи този форум: Angelov_bs и 65 госта