Въпрос за накладки АТЕ
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Re: Въпрос за накладки АТЕ
Няма сделка тогава, ще търсим шано 

- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ама нали не си мислите че тия Брембо макс за 70 лева са Брембо
Истинско брембо под 300 евро (за чифт предни дискове) няма. Да не говоря че ако се говори за апарати става филм. На истинското брембо само опаковката му е 70 лева
.
Аз бях с цимермани 288 мм и ако трябва да съм честен ХИЧ не останах доволен.

на цимермана дупките са му само за красота
За хубави дискове бих препоръчал Sandtler RS или нещо на TAROX. И разбира се истинско брембо. Цените са обаче толкоз високи че си заслужава само ако си роб на колата си
ето едно нормално брембо. Обърнете внимание на разположението и броя на дупките, в сравнение с цимермана

Аз бях с цимермани 288 мм и ако трябва да съм честен ХИЧ не останах доволен.

на цимермана дупките са му само за красота

За хубави дискове бих препоръчал Sandtler RS или нещо на TAROX. И разбира се истинско брембо. Цените са обаче толкоз високи че си заслужава само ако си роб на колата си

ето едно нормално брембо. Обърнете внимание на разположението и броя на дупките, в сравнение с цимермана

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Контакти:
Е да ама идеята в случая, е че дори това Brembo за 70 лв, е по-хубаво от оригиналните дискове и с 1 АТЕ накладки примерно, подобряваме поне с малко спирането, тъка или иначе дисковете почти са за смяна. Проблем е вече, ако Bremboto влоши повече спирането от колкото оригиналните дискове и накладки
Иначе на това съм се спрял:

Иначе на това съм се спрял:

- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
в случая с тва брембо спира по зле отколкото оригиналните
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
ANDREYO написа:в случая с тва брембо спира по зле отколкото оригиналните

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Миналата година и аз бях се спрял пред този избор, но като поразпитах познати всички викат на 20-30 хиляди сменят дискове
и реших че заради 1 гъзария да са ми надрани дисковете няма смисъл от подобна глупост, нито спирам от 150-160 та да има нужда от охлаждане толкова и пък не ми се сменяват дискове и накладки всеки ден, защото с моето каране по 30 хиляди на година това означава че всяка година дискове 

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Brezel написа:...
Само да уточня, че по чуждите сайтове, цените на Брембо Макс са си същите както в България. Заговор няма, истински са си, просто са евтин модел

Има поне няколко теми за дискове и накладки, ако някой има интерес, ще ги намери и ще ги прочете, вместо 5 години да пишем едно и също. И помнете, че както няма всесезонни гуми, така няма и накладки за всички режими на каране. Всичко е компромис

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Контакти:
Още съм твърдо решен да ги пробвам, доста колеги се оплакват, но и доста ми казаха че са си ток...
- valio_style
- Автомобил: E36 cabrio E30 Turbo
- Двигател: Unknown
За да съм обективен "това" Brembo е на късмет,
ето например аз съм доволен от него,
един приятел и той много доволен!
Обаче мой колега, каза че с тея дискове едни само накладки е изкарал ,
друг че са се изкривили

обаче мога да ти покажа мойте на 15 хилки да видиш дисковете ръб имат ли и колко накладка ми е останала,
спира добре, топли студени спирането е невероятно(всмисъл усеща се разликата с нормалните дискове, ..и то добра)
Та в заключение за "това" Brembo:
дали е прехвалено - да, определено не е най-доброто, но за тези пари си е направо идеално
дали спира - спира, поне при мен доста добре се справя
колко км. изкарва - божа работа
Ако мен ме питаш мятай едни резнати Brembo-та, едни хубави накладки и газ
ето например аз съм доволен от него,
един приятел и той много доволен!
Обаче мой колега, каза че с тея дискове едни само накладки е изкарал ,
друг че са се изкривили

обаче мога да ти покажа мойте на 15 хилки да видиш дисковете ръб имат ли и колко накладка ми е останала,
спира добре, топли студени спирането е невероятно(всмисъл усеща се разликата с нормалните дискове, ..и то добра)
Та в заключение за "това" Brembo:
дали е прехвалено - да, определено не е най-доброто, но за тези пари си е направо идеално
дали спира - спира, поне при мен доста добре се справя
колко км. изкарва - божа работа

Ако мен ме питаш мятай едни резнати Brembo-та, едни хубави накладки и газ
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
NovobranecGT написа:Brezel написа:...
Само да уточня, че по чуждите сайтове, цените на Брембо Макс са си същите както в България. Заговор няма, истински са си, просто са евтин моделА не знам какво очакваш от тия отвори в дисковете, освен тия дето не разбират да се прехласнат, че караш бегачка
![]()
Има поне няколко теми за дискове и накладки, ако някой има интерес, ще ги намери и ще ги прочете, вместо 5 години да пишем едно и също. И помнете, че както няма всесезонни гуми, така няма и накладки за всички режими на каране. Всичко е компромис![]()
сега поразгледах и наистина си прав. Връщам си думите назад но ми е странно как брембо ше пуснат диск за 35 евро

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Контакти:
На границата съм да отида до Порше София Изток и да си купя обикновенни накладки и да го еба в голфа, или да си поръчам дискове с ATE ... до събота ще реша 

- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Oще един глас за накладки Textar, aко има значка 

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Контакти:
то сега накладките не са проблем остана дисковете ...
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Ако искаш нормални, ненарязани дискове виж за Цимерман. До колкото съм чувал стандартните им дискове са добри.
За пасата (б5) за предни и задни дискове Цимерман + 4 комплекта накладки ТеЕрВе (TRW) цената преди 2 седмици беше 390лв. А предните накладки даже са с датчик за износване. Само дето си чаках дисковете да пристигнат от Германия. И до колко са истински - на самите дискове има едно "MADE IN GERMANY" (или само "GERMANY") изгравирано. Тъй че, вярвам че са истински. От каде - писал съм в раздела за сервизи и магазини.
За пасата (б5) за предни и задни дискове Цимерман + 4 комплекта накладки ТеЕрВе (TRW) цената преди 2 седмици беше 390лв. А предните накладки даже са с датчик за износване. Само дето си чаках дисковете да пристигнат от Германия. И до колко са истински - на самите дискове има едно "MADE IN GERMANY" (или само "GERMANY") изгравирано. Тъй че, вярвам че са истински. От каде - писал съм в раздела за сервизи и магазини.