jordanpar написа:Лаладжии.Добре че не живеете в Норвегия или Швеция.
Всяка година има по една тема ´´идва зима,приготви си автомобила´´ и всеки път след това по 100 теми колко зле било положението.
Когато дойде времето всеки един до последната трошка в тоя форум да е подготвен на 100 процента за зимата с гуми,вериги,течности и прочее,тогава и държавата ще е наред.
Който не му отърва -да организира протести,да си търси правата на местно и държавно ниво,ама по-лесно е от офиса на топло да драснем 3-4 прочуствени реда в тема тип ´´ужас,пак ме прецака държавата´´.Стига инфантилни теми бееее,абе вие казарма май не сте карали,А?????
лаладжия айде по-спокойно,не говорим за северният полюс а за България.Автомобилите както моя така и на колегите са перфекно подготвени за зимата.Снежната покрифка е 46 см(без навяванията) ако искаш ела да ни покажеш шофъорските си умения пък ако искаш си сложи вериги и на задните колела.Да ти отговоря и на другият въпрос за риненето днес сам без да ме кара никои съм изчистил пред целият вход и улицата, защото не съм на работа,лопата нямах исках на домоуправителя,в 19 часа на фарове ще продължаваме да ринем защото така сме свикнали всяка година е така!
За Б.Б и политика няма да говоря мисля че не е желателно според правилата на форума,за София също, ние сме от Провинцията!