Не съм съгласен, че пазара бил много свит, просто трябва да се търсят реални цени. Моя Пасат го продадох точно за 3 дена. Има доста хора, които търсят коли, но са предпазливи и се гледат предимно най-ниските оферти. Лошото е, че се предлагат предимно кенефи и е много трудно да се уцели нормална кола, която да не е напудрена.
Бартер с автокъща
- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Бартер с автокъща
Много често и двамата са прекарани
Не съм съгласен, че пазара бил много свит, просто трябва да се търсят реални цени. Моя Пасат го продадох точно за 3 дена. Има доста хора, които търсят коли, но са предпазливи и се гледат предимно най-ниските оферти. Лошото е, че се предлагат предимно кенефи и е много трудно да се уцели нормална кола, която да не е напудрена.
-
Goldorak
- Автомобил:
- Двигател:
StreetThug16V написа:и е много трудно да се уцели нормална кола, която да не е напудрена.
Е, как се намира тая кола? Не е ли предимно късмет?
-
Goldorak
- Автомобил:
- Двигател:
Sportakus написа:Да колега така е, при бартер винаги един от двамата е прецакан!
А може би понякога и двамата са прецакани, че са си разменили каруците...
-
Goldorak
- Автомобил:
- Двигател:
Доколкото разбрах в ПроАуто правят бартер с доплащане от страна на клиента, като естествено те са на плюс, че му оценяват колата по-ниско от средната пазарна цена, а и техните коли в продажба държат високи цени. Но пък хубавото е, че колите им са технически проверени, за което дават гаранция от 1 година, което не е никак зле за автомобил втора употреба. Т.е. рискът да попадне човек на щайга е сведен до минимум, ако пък има проблеми, една година е предостатъчна, за да се изчистят. Или се лъжа, че така стоят нещата? 
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
А къде се намира това ПроАуто ?
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Да,знам я...
Живея на 500 метра от там...( правя си колите зад тях )
Ако си харесаш някоя кола-може да намеря някой познат да каже как е ( от вътре да е инфото )
Живея на 500 метра от там...( правя си колите зад тях )
Ако си харесаш някоя кола-може да намеря някой познат да каже как е ( от вътре да е инфото )

-
Goldorak
- Автомобил:
- Двигател:
ОК, мерси!
Ако харесам нещо, ще ти пиша.
Ако харесам нещо, ще ти пиша.
- hooligan_sk
- Модератор

- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
В про ауто действително са по-запазенки, но за гаранцията забрави, в много редки случай ще признаят нещо и ще го оправят, почти не се случва, все те изкарват виновен. За мен страшно високите им цени не са оправдани. Имам инфо от там не толкова около колите колкото от самата фирма
Колкото до бартерите по принцип при повечето къщи няма да имаш проблем, стига колата която даваш да не покрива повече от 30% от цената на колата която взимаш!! Аз лично настоящата кола я взех на така схема, дадох Сивик и доплатих. Впечатленията ми - колата която взех имаше забележки тук таме, които тогава оправих и вече 1 година постоянно каране никви грижи. Колата която дадох изглеждаше ок, но беше тотален гнилоч. Такаче всичко е въпрос на сметки и търсене 
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
.
Последна промяна от Petrolhead на Съб 18 май 2013 20:26, променено общо 1 път.
- alexx
- Автомобил: SantaFe
- Двигател:
сега доста къщи правят бартери ама как ги оценяват е друг въпрос
пробвай питай и ако те удовлетворява действай
пробвай питай и ако те удовлетворява действай
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”