кабели за халогени
- kun4ev
- Автомобил:
- Двигател:
кабели за халогени
мисля тези дни да си слагам халогени та питането ми е имам ли оригинално положени кабели за халогени или не.колата ми е голф3,95г.1.6 101кс.аек мотор.като си драпна копчето за фаровете лампичката за халогените светва.ако това има значение 

- kun4ev
- Автомобил:
- Двигател:
ре
а каде да ги тарся имаш ли идея.твоите халогени ти ли ги слага или така го купиdriver написа:Трябва да има кабели.
- kun4ev
- Автомобил:
- Двигател:
ре
днес махах блендата и мигача само от едната страна,но не видях друг кабел освен на мигачаdriver написа:Моите халогени си бяха на мястото. Твоята кола би трябвало да е имала оригинално халогени /ако не се лъжа става въпрос за GT/.
Като махнеш блендите до мигачите ще видиш дали има кабели с букси.
- kun4ev
- Автомобил:
- Двигател:
ре
ма аз не сам сигурен нали голфа ми е гтdriver написа:ГТ са серийно са халогени ако не се лъжа.
- koskoboy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: кабели за халогени
kun4ev написа:...колата ми е голф3,95г.1.6 101кс.аек мотор....
GT е и още как... Би трябвало да имаш означения в края на лайсните на вратите, както и пластмасови вежди по калниците. Твърде вероятно е някой просто да е лишил преждевременно автомобила от халогенниъе фарове, с които върви този модел. Вдигни предният капак и внимателно разгледай какви "жици" пълзят надолу към бронята, където са мигачите и халогените. Може просто конекторите за халогените да са старателно прибрани назад и привързани към някой сноп... или по-лошият вариант е да са ти "резнали" халогените барабар с кабекните накрайници, които ги захранват. Ще трябва да се захванеш сериозно с мултицет-а... Успех!
- kun4ev
- Автомобил:
- Двигател:
имам пласмасови вежди да.koskoboy написа:kun4ev написа:...колата ми е голф3,95г.1.6 101кс.аек мотор....
GT е и още как... Би трябвало да имаш означения в края на лайсните на вратите, както и пластмасови вежди по калниците. Твърде вероятно е някой просто да е лишил преждевременно автомобила от халогенниъе фарове, с които върви този модел. Вдигни предният капак и внимателно разгледай какви "жици" пълзят надолу към бронята, където са мигачите и халогените. Може просто конекторите за халогените да са старателно прибрани назад и привързани към някой сноп... или по-лошият вариант е да са ти "резнали" халогените барабар с кабекните накрайници, които ги захранват. Ще трябва да се захванеш сериозно с мултицет-а... Успех!
- Murphys
- Автомобил: Golf MK5
- Двигател: 1 6 FSI
- Контакти:
Кабели халогени
Здрасти julylevi,
Живо ме интересува кабела, който си намерил под разширителния съд, тъй като и аз наскоро направих подобна интервенция на моя Голф. Смених броните и сега искам да сложа халогени, но първо не мога да намеря и второ се чудех как ще се свържат.
Какво точно да търся и гледам около този разширителен съд??
Благодаря ти предварително.

Живо ме интересува кабела, който си намерил под разширителния съд, тъй като и аз наскоро направих подобна интервенция на моя Голф. Смених броните и сега искам да сложа халогени, но първо не мога да намеря и второ се чудех как ще се свържат.

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
koskoboy написа:kun4ev написа:...колата ми е голф3,95г.1.6 101кс.аек мотор....
GT е и още как...
хахаха много ми е интересно как по това описание разбра че е ГТ?
Re: Кабели халогени
Murphys написа:Здрасти julylevi,
![]()
имаш ЛС

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”