Ел. огледала
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ел. огледала
ами с малко повече натискане се получи
. явно нещо не са били сгъвани скоро и поради това да са клеясали може би, не знам.

-
- Автомобил:
- Двигател:
и мен ме сполетя същото чудо,само че при мен бяха решили само да пробват дали освен към стъклото се върти и на обратно...освен огледалото е преебано и захващането към купето(между другото колега,на теб сигурно са искали да ти го краднат цялото,но са видели че е счупено,понеже гледам че е хванато само с видийка,и затова са взели само здрават част,сиреч огледалцето)...мисля че само огледалцето е 30лева ново,а цялото огледало ново е 75лева...мисля че при положение че на автоморгите са по 50 си заслужава ново 

за колегата от благоевград ако ти триабжат само огледалата мислиа че имам два комплекта а за корубата подобре го закараи на застрахователите и ако имаш каско ще ти го исплатат ако ти трябват огледалата ми звани аз сам от сф 0887515082 Венелин
- Stefo`o
- Автомобил:
- Двигател:
aishaop написа:за колегата от благоевград ако ти триабжат само огледалата мислиа че имам два комплекта а за корубата подобре го закараи на застрахователите и ако имаш каско ще ти го исплатат ако ти трябват огледалата ми звани аз сам от сф 0887515082 Венелин
Мерси колега, но вече го оправих тоя проблем от каското платиха

- kiril4ooo20
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте искам да попитам дали може на Поло с рачно настройващи се огледала да се сложат копчета с 2 думи да ги направя ел огледала от обикновенни какво трябжа да купя и преправя по колата ако може повече подробности ще съм ви мн благодарен пишете на лично благодаря отново лек ден на всички
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”