Ел. огледала

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
kostenurko
Автомобил:
Двигател:

Re: Ел. огледала

Мнениеот kostenurko » Пон 23 фев 2009 19:24

ами с малко повече натискане се получи :). явно нещо не са били сгъвани скоро и поради това да са клеясали може би, не знам.

yotov_uktc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yotov_uktc » Вто 02 фев 2010 21:01

и мен ме сполетя същото чудо,само че при мен бяха решили само да пробват дали освен към стъклото се върти и на обратно...освен огледалото е преебано и захващането към купето(между другото колега,на теб сигурно са искали да ти го краднат цялото,но са видели че е счупено,понеже гледам че е хванато само с видийка,и затова са взели само здрават част,сиреч огледалцето)...мисля че само огледалцето е 30лева ново,а цялото огледало ново е 75лева...мисля че при положение че на автоморгите са по 50 си заслужава ново ;)

aishaop
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aishaop » Пон 08 фев 2010 22:15

за колегата от благоевград ако ти триабжат само огледалата мислиа че имам два комплекта а за корубата подобре го закараи на застрахователите и ако имаш каско ще ти го исплатат ако ти трябват огледалата ми звани аз сам от сф 0887515082 Венелин

Потребителски аватар
Stefo`o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stefo`o » Вто 09 фев 2010 22:52

aishaop написа:за колегата от благоевград ако ти триабжат само огледалата мислиа че имам два комплекта а за корубата подобре го закараи на застрахователите и ако имаш каско ще ти го исплатат ако ти трябват огледалата ми звани аз сам от сф 0887515082 Венелин

Мерси колега, но вече го оправих тоя проблем от каското платиха :) и от както не оставям колата в студентски град няма никакви проблеми, пазете се там особено около 54-ти блок големи селячета

Потребителски аватар
kiril4ooo20
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiril4ooo20 » Пет 01 юни 2012 14:12

Здравейте искам да попитам дали може на Поло с рачно настройващи се огледала да се сложат копчета с 2 думи да ги направя ел огледала от обикновенни какво трябжа да купя и преправя по колата ако може повече подробности ще съм ви мн благодарен пишете на лично благодаря отново лек ден на всички

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”