п.п ах мечтииииииОтносно РЕМУС, РЕМОС и т.н - които не знае да се научи-МОЛБА
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Не може да минете без любимото ми GEDORE
под формата на гидоре, гедоре, гидория
опс Нико е отбелязал този факт е аз го затвърдих
опс Нико е отбелязал този факт е аз го затвърдих
Последна промяна от L&R на Пон 01 май 2006 12:33, променено общо 1 път.
-
devil_vas
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
е колеги, не всеки е просветен в performance на автомобилите... все пак повечето се ограмотяваме от интернет ,а той все още е лукс в БГ.
на всеки му се иска да му "пърди" колата а най-известната фирма за това е REMUS... че аз съм чувал даже и на ръчно направените крайни гърнета да има викат така.
ми безбройните лепенки на предни или задни стъкла, на който пише REMUS или PIONEER а колата вътре е с оригиналното стерео от 89-а година да речем и с гърне дето е дупено на 10 места
аз съм с онези турските гърнета, ама как да си сложиш, така споменаваната тази тема, марка за гърнета в тази тема - цена на ново - 519 лева. а втора употреба - ми знаели са колко е търкалянои пак под 150 кинта читаво няма.
тъй че не бъдете толкова строги по отношение на това...
повечето ще кажат че като нямаш пари за оригинал, по добре не слагай... ама пуст му мерак... всъщност какво ви обяснявам, знаете как е
на всеки му се иска да му "пърди" колата а най-известната фирма за това е REMUS... че аз съм чувал даже и на ръчно направените крайни гърнета да има викат така.
ми безбройните лепенки на предни или задни стъкла, на който пише REMUS или PIONEER а колата вътре е с оригиналното стерео от 89-а година да речем и с гърне дето е дупено на 10 места
аз съм с онези турските гърнета, ама как да си сложиш, така споменаваната тази тема, марка за гърнета в тази тема - цена на ново - 519 лева. а втора употреба - ми знаели са колко е търкалянои пак под 150 кинта читаво няма.
тъй че не бъдете толкова строги по отношение на това...
повечето ще кажат че като нямаш пари за оригинал, по добре не слагай... ама пуст му мерак... всъщност какво ви обяснявам, знаете как е
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има доста други истински гърнета, които са доста по евтини и се намират за по 150-300кинта, а са много читави. Ремус найстина са много скъпи, в нета под 270$ няма, друг е въпроса, че има и марки дето са още по скъпи и от тях
Ето ей тука има доста интересни гърненца и на прилични цени, аз съм си харесал това
Пък за 80$ човек може да си вземе гърне Ractive, което е читаво и на доста прилична цена както и останалите неща на тази фирма
Ето тука има яко "Ремоси" които се кефи да гледа:
http://www.cardomain.com/shoptype/Universal+Mufflers
Ето ей тука има доста интересни гърненца и на прилични цени, аз съм си харесал това
Пък за 80$ човек може да си вземе гърне Ractive, което е читаво и на доста прилична цена както и останалите неща на тази фирма
Ето тука има яко "Ремоси" които се кефи да гледа:
http://www.cardomain.com/shoptype/Universal+Mufflers
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”