От преди няколко седмици забелязох че когато паркирам някъде и след след мен остават капки масло
Теч на масло
- Shotgun
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Теч на масло
Здравейте,
От преди няколко седмици забелязох че когато паркирам някъде и след след мен остават капки масло
Днес когато проверих щеката - малото беше под мин.Незнам какжо ме накара да погледна зад двигателя , но и там имаше масло.Колата е Golf 3 1.6 ABU.Притесних се много и се чудя какжо да правя??? 
- dtt
- Автомобил: Golf 2
- Двигател:
Обикновенно тече от гарнитурата на капака на клапаните, ама по малко, не е чак по литър на седмица (предполагам, че не правиш по 2-3-5000 км на седмица
)
На мен ми протече някой от семерингите откъм ангренажа и почна да капе. Там са 3 броя по около 5 лева. Работата за смяната е повече ~40лв - като за смяна на агренажния ремък.
Аз си го закарах на доктор, щото не е нещо което мога да оправя сам. А протече 7000 км след като смених ремъка с ролката
На мен ми протече някой от семерингите откъм ангренажа и почна да капе. Там са 3 броя по около 5 лева. Работата за смяната е повече ~40лв - като за смяна на агренажния ремък.
Аз си го закарах на доктор, щото не е нещо което мога да оправя сам. А протече 7000 км след като смених ремъка с ролката
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 18:06, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”