Приятел има проблем с едното око почти не вижда с него и пита къде да отиде да се прегледа защото е така вече от 10-тина дена ама от 1-2 дена се е влошила работата..
препоръчайте клиники и доктори някакви..
благодаря предварително
П.П. мисля, че имаше тема, но не успявам да я намеря..
Читав очен лекар
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Читав очен лекар
1. има 2 лекарки, големи светила, аз съм ходил и баща ми е ходил - и двамата сме много доволни. Намира се до центъра по белодробни болести (ако не бъркам името, че там са все болници някакви). Вървиш по българия от ндк към емил марков. На гешов завиваш надясно по пътя на 604 и 100-200м по-натам има спирка на 604 и тролеите. Зад самата спирка е входа на болницата, има малка рампа, на първия етаж има рецепция и питаш за очния кабинет. Те трябва да са само двете лекарки там, името мога да ти кажа довечера, че не го помня
2. очна клиника вижън, до пирогов, също е вариант, макар че го раздават повече комерсиално отколкото компетентно
2. очна клиника вижън, до пирогов, също е вариант, макар че го раздават повече комерсиално отколкото компетентно
Въпреки че ти казах вече, ще постна и тука - може и други да се възползват.
http://www.eyeopticsbg.com
Ходя там може би десетина години, основно заради лещите им, но и заради прегледите, д-р Вълканова по спомени, прегледът е 10 кинта, и не се чака много.
http://www.eyeopticsbg.com
Ходя там може би десетина години, основно заради лещите им, но и заради прегледите, д-р Вълканова по спомени, прегледът е 10 кинта, и не се чака много.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Благодаря на всички!
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Розив
болница Вита
д-р Мариела Облашка
убава на външен вид, млада, четяща и кадърна лекарка
болница Вита
д-р Мариела Облашка
Pichaga написа:Розив
болница Вита
д-р Мариела Облашка
и аз я препоръчвам
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
В Токуда съм ходил на преглед, но не с толкова сериозен проблем. Останах с добри впечатления - нова апаратура и много внимателна лекарка, която ми обърна доста внимание.
Ако намеря бележка от прегледа ще споделя и името на дамата, но в момента не се сещам
П.П.: Това е еднократно наблюдение и предполагам няма много тежест, но само там съм ходил на преглед
Ако намеря бележка от прегледа ще споделя и името на дамата, но в момента не се сещам

П.П.: Това е еднократно наблюдение и предполагам няма много тежест, но само там съм ходил на преглед

- Momot
- Автомобил: Passat 1.9 tdi
- Двигател:
http://loramed.com/
аз ходих там,доволен съм
аз ходих там,доволен съм
- Oizo_Zoizo
- Автомобил:
- Двигател:
Болница Токуда - Доц. Даскалов. Много добър специалист.
Става с предварително записване. Прегледа е 40лв или нещо такова.
Става с предварително записване. Прегледа е 40лв или нещо такова.
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
nero написа:ето и едни в Пловдив http://luxorclinic.com/luxor-clinic.html
Сакън! Там е на разваляне работата...
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Клиника Зрение много са в час с нещата.
escrime написа:В Токуда съм ходил на преглед, но не с толкова сериозен проблем. Останах с добри впечатления - нова апаратура и много внимателна лекарка, която ми обърна доста внимание.
Ако намеря бележка от прегледа ще споделя и името на дамата, но в момента не се сещам![]()
В никакъв случай в токуда!!!!!!!!!!!!!

миналата година заведох детето - не бях взела направление от личния лекар и си платих - обслужване, метани, направо останах учудена. Контролен преглед след шест месеца. Този път отиваме с талон - все пак е дете и има право на талон от касата.
Точно обратното - същата лекарка за минута и половина ни изшитка от кабинета си. Практически даже не й направи и преглед. Повече в Токуда - НЕ. Значи докато им плащаш кеш - те гледат като писано яйце. когато обаче си взимат парите от здравната каса - си боклук
И най-ме е яд, че е за дете. Ако беше за мен - карай да върви. Но тук става въпрос за зрението на дете. И това ми били доктори. Хипократова клетва ли - дрънки. И за да не съм голословна - докторката се казва Лиляна Димитрова

- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Aneto написа:escrime написа:В Токуда...
В никакъв случай в токуда! ...
И за да не съм голословна - докторката се казва Лиляна ДимитроваМоже и да има там някои читави доктори, ама не и тая.
Да, възможно е да има безбройно много различни отзиви от едно и също нещо. Аз си бях с направление от касата и си платих само потребителска такса. Въпреки това ми обърнаха внимание - около 30 минути контролен преглед и разпечатки от 2 машини. В общи линии нямах сериозни оплаквания, но лекарката беше изчерпателна, възпитана и внимателна. Жалко, че не намирам бележката с името за да знаем дали е същата като от твоя случай...

Тук май важното за твоя приятел, като че ли е да побърза да се озове в при очен лекар/който и да е той/ защото първата преценка трябва да бъде дали това се дължи на проблем със самото око -най често ретината/или макула/ най-вътрешният слой на очната ябълка, или зрителния нерв. Но може и да е по назад - сложен път който минава през долните отдели на мозъка, преди да стигне до кората.
А пък после може и да търси утвърдени имена.
А пък после може и да търси утвърдени имена.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”