Спешен въпрос за Аербег на голф 4 помагайте
- venci_wrc
- Автомобил:
- Двигател:
Спешен въпрос за Аербег на голф 4 помагайте
Пичове ходих на диагностика на комп щото ми светеха аербеците и ми казаха блокирал преден ляв сензор за удар така с много питане го намерих каде е долу под шофьорската седалка под мокета една червена кутия днес сложих друга от един човек но не изгасна лампата на аербега и въпроса ми е трябва ли пак да ходя на комп за да изчистят грешките за да загасне лампата или какво казвайте благодаря предварително... 
- krasio00o
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR 1998
Re: Спешен въпрос за Аербег на голф 4 помагайте
Мисля,че без изчистване на грешка няма да изгасне лампата.
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
виж си бушоните който са на акумулатора, почисти им крачета за всеки случай
-
gogovaseev
- Автомобил:
- Двигател:
колега новия модул трябва да е сас са6тия код като старата ина4е пак няма да изгасне а ако е сас са6тия код отиди пак на диагностика да ти го изгасят ина4е без комп не става.успех 

- venci_wrc
- Автомобил:
- Двигател:
колега първите няколко цифри са еднакви и после се различават но немисля че тва е проблема на всички голфове 1.8 ли са с еднакъв номер от 1.4 няма ли да стане
- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
Да използвам темата, и при мен светна лампата на аербега ,а на ВАГ-а не показва грешка. Не смея да му дам
"тест" щото ме "предупреждава" че може да направи "фал". Някакви предположения
колата е Бора ASZ
"тест" щото ме "предупреждава" че може да направи "фал". Някакви предположения
колата е Бора ASZ-
gogovaseev
- Автомобил:
- Двигател:
venci_wrc написа:колега първите няколко цифри са еднакви и после се различават но немисля че тва е проблема на всички голфове 1.8 ли са с еднакъв номер от 1.4 няма ли да стане
колега има разлики в зависимост от броя на аербадзите за6тото има комп които е за определен брои бегове.но на теб ни6то не ти пре4и да пробва6.а до колегата сас бората колега няма как да свети и да няма гре6ка ако на ваг ком не ти дава гре6ка зна4и не6то е пипано преди теб по колата.успех

- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
[/quote]колега лампата светна при мен, не съм я купил така! През лятото в един много горещ ден я оставям на паркинга за 2-3 часа,след това паля и лампата "светна" а наистина няма записана грешка.а до колегата сас бората колега няма как да свети и да няма гре6ка ако на ваг ком не ти дава гре6ка зна4и не6то е пипано преди теб по колата.успех
-
gogovaseev
- Автомобил:
- Двигател:
колега лампата светна при мен, не съм я купил така! През лятото в един много горещ ден я оставям на паркинга за 2-3 часа,след това паля и лампата "светна" а наистина няма записана грешка.[/quote]kn9453 написа:а до колегата сас бората колега няма как да свети и да няма гре6ка ако на ваг ком не ти дава гре6ка зна4и не6то е пипано преди теб по колата.успех
колега вярвам ти но е много странно аз до сега това не сам го виждал.отиги вав някои сервиз на vw да я погледнат и виж там какво 6те ти кажат,за мен тази кола е пипана не6то преди да я вземе6.успех

- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
venci_wrc написа:Пичове ходих на диагностика на комп щото ми светеха аербеците и ми казаха блокирал преден ляв сензор за удар ....
Венци, такава грешка няма. Сензора за удар е един и той е в модула за управление. Провери още веднъж каква ти е грешката. Ако можеш копирай номера и го пусни тук. Тогава ще можем да ти кажем. Така само ще гадаем.
Предполагам, че ти дал грешка в левия еърбег, т.е. на волана, най вероятно грешно съпротивление, поради нарушен кабел например, но това са само предположения.
-
yogybear
- Автомобил:
- Двигател:
pedalchobaba написа:venci_wrc написа:Пичове ходих на диагностика на комп щото ми светеха аербеците и ми казаха блокирал преден ляв сензор за удар ....
Венци, такава грешка няма. Сензора за удар е един и той е в модула за управление. Провери още веднъж каква ти е грешката. Ако можеш копирай номера и го пусни тук. Тогава ще можем да ти кажем. Така само ще гадаем.
Предполагам, че ти дал грешка в левия еърбег, т.е. на волана, най вероятно грешно съпротивление, поради нарушен кабел например, но това са само предположения.
И при мен е така или беше...просто го намерихме с маистора!!!!Нарушен кабел-при движение на седалката напред заради жена ми,когато кара ми!Прекъсва го и сватва левия еърбег
-
gogovaseev
- Автомобил:
- Двигател:
yogybear написа:pedalchobaba написа:venci_wrc написа:Пичове ходих на диагностика на комп щото ми светеха аербеците и ми казаха блокирал преден ляв сензор за удар ....
И при мен е така или беше...просто го намерихме с маистора!!!!Нарушен кабел-при движение на седалката напред заради жена ми,когато кара ми!Прекъсва го и сватва левия еърбег
дам колега има го това положение сас седалката но това не е сварзано сас никакав сензор за удар а просто е дефецт на доста модели vw и при 4есто местене на седалката светва бега.но колегата пи6е 4е е сензор което и мен ме самнява или е от седалката или от кабела на волана.успех

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”