Относно вярата в джамбазите... 100% ще те излъжат дори да си им упрял пистолет в челото

Atev написа:колега ако мислиш да вземеш Пасат б6 виж в аутобилд какво пишат за 2.0 дизел така нареченият Вечен пациент
maimo написа:BAS-bremsassistent-към него върви и автомати4но вклю4ване на мига4ите при авариино спиране и регулира това с каква сила натискаш педала на спира4ките,ABS-antiblockiersystem,ASR-система за сцепление,EDS-elektronische differenzialsperre- не си мисли 4е е само при 4-motion,ESP-eletronisches stabilisierungsprogram-която работи доста по добре от при 5.5.автомати4но регулиране на xидравликата според скороста и пътната обстановка.така 4е извиняваи 5.5 да е по стабилен маи има малко разлика между тяx.малко ме съмнява VW да направят по-нестабилен модел от преднияколега имал съм 2 пассата 5.5 преди да взема б6, единия с 1.8 турбо другия 2.5 тди просто няма място за сравнение
axios написа:аз също съм имал и пасат комби 2008 и 2002. сега карам 2002, защото онзи гълташе доста гориво, а и кракът ми е по-тежък. Беше 2.0Т с 200 коня, понеже това е най-малкия двигател, който предлагат в Канада. Аз не разбирам от двигатели и всички технически характеристики за които питаш,но като потребител ще ти кажа, че не може да се сравнява новия със стария модел. 200 коня ме залепяха на седалката, а комфорта, пространството и устойчивостта са все едно да сравняваш трабант с жигула. Представям си 4 моушън с 3.6 V6 как ще гълта(мисля 4е такива са в Канада). Решението е твое. сложи всичко на кантара и виж кое ще наклони вezните. дали икономията или удобството. Мненията на другите хора тука са много верни, а аз само дадох пример за личния ми опит.
ltolev написа:axios написа:аз също съм имал и пасат комби 2008 и 2002. сега карам 2002, защото онзи гълташе доста гориво, а и кракът ми е по-тежък. Беше 2.0Т с 200 коня, понеже това е най-малкия двигател, който предлагат в Канада. Аз не разбирам от двигатели и всички технически характеристики за които питаш,но като потребител ще ти кажа, че не може да се сравнява новия със стария модел. 200 коня ме залепяха на седалката, а комфорта, пространството и устойчивостта са все едно да сравняваш трабант с жигула. Представям си 4 моушън с 3.6 V6 как ще гълта(мисля 4е такива са в Канада). Решението е твое. сложи всичко на кантара и виж кое ще наклони вezните. дали икономията или удобството. Мненията на другите хора тука са много верни, а аз само дадох пример за личния ми опит.
Колега колко е реалния харч на 2Т мотора на Пасата?.....питам те защото другата седмица ще регистрирам моя със същия мотор.......та да съм малко информиран
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта