beky1 написа:Честито колега имаш гарнитура за смяна .тамън ще и направиш профилактика за следващите няколко годи.няма по сигурен признак за скапана гарнитура от това.![]()
![]()
колега трудно ще ти е без канал а и ако това ти е колата от аватара толкова ниска, искам само да попитам някой слушал ли е за масло MINERAL като взех колата беше с такова имаше тубичка в колата и лани не правеше така, и друго ако взема миещо да промия двигателя пак трява ли да сваля картера да го изчистя от тея белите налепи или това масло(миещо) ще го измие и само капака на разпр. вал да сваляsPellBouND написа:Чудя се само как да сменя маслото като нямам канал и условия, за да я закарам до сервиз. С това "масло" не ми се рискува.
sPellBouND написа:Чудя се само как да сменя маслото като нямам канал и условия, за да я закарам до сервиз. С това "масло" не ми се рискува.
Чудя се колата ти дали има отоплителкакво е това колега,предполагам подгрява маслото ама къде може да е пробема от него , моята джета едва ли има такова нещоbeky1 написа:Чудя се колата ти дали има отоплител
на маслото? ако има проверете и него
sPellBouND написа:Чудя се само как да сменя маслото като нямам канал и условия, за да я закарам до сервиз. С това "масло" не ми се рискува.
zdravko_jett написа:какво е това колега,предполагам подгрява маслото ама къде може да е пробема от него , моята джета едва ли има такова нещоbeky1 написа:Чудя се колата ти дали има отоплител
на маслото? ако има проверете и него
n-i-k-o написа:хваща 1 майстор под рька и го води да види колата.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Diqnm и 70 госта