B5 настройка на комфорт модул (CCM) адрес 46
- fichtenweg
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AHH
B5 настройка на комфорт модул (CCM) адрес 46
Активирах фунцкията автоматично заключване на вратите след скорост 15 км/ч (от Adaptation), но се получава следния eфект - след първоначално потегляне вратите се заключват, но на всяко последователно спиране и потегляне по време на движение щом границата 15 км/ч бъде достигната комфорт модулът отново и отново прави опит да заключи вратите при положение че това вече е сторено един път. Предполагам това не е нормалния начин за работа на тази фунцкия.
Re: B5 настройка на комфорт модул (CCM) адрес 46
Ами не, не е нормално да става така. Аз също си активирах тази функция + функция с 1 натискане на бутона за отключване да се отваря само шофьорската врата, а с 2 последователни всички. Пасата ми е б5.5 2004г и настройките бяха много лесни, директно от ВАГ-КОМ-а, само се сменяха някакви цифри. Отиди пак да ти го погледнат. При мен си работи нормално. Дори като спра и някой иска да излезе от колата и съответно с две дърпания на ръчката отключва и излиза, после колата само тази врата си заключва, не чувам на другите да щрака нещо...
Гуд лак
Гуд лак

-
- Автомобил:
- Двигател:
Пусни една диагностика с ВАГ-КОМ на комфорт модула, ако не си го направил. Има вероятност това да се случва заради некоректна работа на микроключетата., т.е. "CCM да си мисли", че вратите са отключени и затова да се опитва да ги заключи.
Не е от микроключетата. При мен на шофьорската врата е развалено микроключето и нямам проблеми с тази екстра.
при мен се получи проблем, че не ми светят лампите в купето и на багажника и на вратите отдолу!
Някой предположения за проблема! Комфорт модула вързан ли е към компа? Да кажа че проверих бушоните и те работят!
Някой предположения за проблема! Комфорт модула вързан ли е към компа? Да кажа че проверих бушоните и те работят!
- Gal
- Автомобил: МК7
- Двигател: DCYA 2018
и на мен нещо ми избягаха плафоните и лампата в багажника
после и мигачите,климатроника,фаровете,чистачките...
цъфнала е една пластмаса на клемореда след контактния ключ,като запаля няма никой
като оправя клемореда ще видя имам ли лампи
бушоните ги гледах няколко пъти-здрави са
заблуждавам ли се, или имах и датчик за скоростта на чистачките в зависимост от валежите?
после и мигачите,климатроника,фаровете,чистачките...
цъфнала е една пластмаса на клемореда след контактния ключ,като запаля няма никой
като оправя клемореда ще видя имам ли лампи
бушоните ги гледах няколко пъти-здрави са
заблуждавам ли се, или имах и датчик за скоростта на чистачките в зависимост от валежите?