Повредено осветление на километраж и часовник
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Повредено осветление на километраж и часовник
Някой да има схеми за таблото на Golf 2 или инструкции как се разглобява? По-конкретно-изгоряло ми е осветлението на километража и часовника. Как да го оправя 

- zexer
- Автомобил: Golf2
- Двигател: 1.3 MH
- Контакти:
Имах същия проблем. Свалих таблото но така и не се престраших да изкърта старите лампички, биаха много странно поставени според мен трябваше да стопя пластмасата на няколко места или нещоот сорта...
Та аз си направих 2 други дупки до старите, много трябва да внимаваш, защото под лампите има една лента (при мен зелена) която разпрасква-притъпява светлината и променя и цвета - та може да в пробиеш и не е приятно после как ще свети през нея. Избираш си от някой магазин подходящи крушки (аз си избрах някакви със нещо като фасонка) вкарваш ги в дупката (мойте бяха такива че фасаонката се завъртане и се захвана за дупката - нацелвах на няколко пъти големината на отвора като постепенно го разширявах). Накрая с кабелче вързах ток на новите като използвах от старите (запоих по 1 жица от лампа кам лампа). При мен проблема беше че старите бяха изгорели и си имаше ток до тях, при теб може и да не идва въбобще ток до тях ако е станало нещо друго.
П.С. Изпълнението е малко селско, ама веднъж поставено таблото не си личи нищо
Та аз си направих 2 други дупки до старите, много трябва да внимаваш, защото под лампите има една лента (при мен зелена) която разпрасква-притъпява светлината и променя и цвета - та може да в пробиеш и не е приятно после как ще свети през нея. Избираш си от някой магазин подходящи крушки (аз си избрах някакви със нещо като фасонка) вкарваш ги в дупката (мойте бяха такива че фасаонката се завъртане и се захвана за дупката - нацелвах на няколко пъти големината на отвора като постепенно го разширявах). Накрая с кабелче вързах ток на новите като използвах от старите (запоих по 1 жица от лампа кам лампа). При мен проблема беше че старите бяха изгорели и си имаше ток до тях, при теб може и да не идва въбобще ток до тях ако е станало нещо друго.
П.С. Изпълнението е малко селско, ама веднъж поставено таблото не си личи нищо

- hosetovw
- Автомобил: VW MK5 GTI DSG
- Двигател: 2.0 TFSI BWA
- Контакти:
Ако ще правите нещо направете това...
http://www.blauertacho.de/doc/vw/golf_2/tacho_bis90/tacho_golf_2_jetta_2_bis_baujahr_90_zwei_anschlussstecker.htm

http://www.blauertacho.de/doc/vw/golf_2/tacho_bis90/tacho_golf_2_jetta_2_bis_baujahr_90_zwei_anschlussstecker.htm

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”