DLS & Ground Zero & Kicker & JLaudiо & +

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen

Коя от посочените марки е най-добра?

DLS
33
26%
Ground Zero
50
39%
Kicker
25
19%
JLaudio
8
6%
Audiobahn
6
5%
lanzar
7
5%

Общо гласове: 129
Потребителски аватар
leido
Автомобил:
Двигател:

DLS & Ground Zero & Kicker & JLaudiо & +

Мнениеот leido » Нед 14 фев 2010 9:09

Здравейте колеги, пускам тази анкета с цел по-лесно избиране на определена марка за качествена музика. Знам, че има и още много добри марки за озвучаване на автомобили (за мен това са водещите, поне за сега), за това може да предложите и тях и да ги добавя в анкетата, за да е по-пълна.
Коя от изброените марки смятате, че е най-добра за озвучването на автомобил?
Коя от изброените марки смятате, че е най-добра в съотношение цена-качество?
Коя от изброените марки предлага всички компоненти в България (кондензатори, кабели и всичко, което е необходимо. Имам предвид всички компоненти в автомобила да са на една фирма без CD-то.)
Знам, че може да има мнения от сорта "ела да ми чуеш двата "кикера" и после на бързо ще си смениш "големите нули", за това моля да няма такива изказвания. Колкото хора, толкова мнения.
Може да споделите, ако сте информирани, по състезанията за надсвирване (много смешно звучи) коя марка е печелила, ако автомобилът е бил само с еднакви компоненти от изброените по-горе или други.
:patriot

Последна промяна от leido на Нед 14 фев 2010 21:17, променено общо 1 път.

andro_
Автомобил:
Двигател:

Re: DLS & Ground Zero & Kicker & JLaudiо

Мнениеот andro_ » Нед 14 фев 2010 9:16

Каква система искаш да правиш - за качество SQ (sound quality демек) или сила SPL?
Това е първото нещо, което трябва да решиш.
Иначе всички марки предлагат компоненти в различни класове, според джоба.
Ако искаш да е хубаво - просто бъркаш надълбоко и взимаш най-скъпото от дадена марка, което можеш да си позволиш. Без пари нищо не става! Това е второто нещо,което трябва да осъзнаеш.Хубавите компоненти са скъпи. Мисля,че между изброените марки JL ще е най-скъпо.

Въобще,според мен харесай си една марка, която и да е и почвай да твориш.Аз бих избрал компоненти мейд ин Europe някъде, отколкото на изток.

Потребителски аватар
rollin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rollin » Нед 14 фев 2010 11:32

Аз си мисля пък, че най скъпата е Ground Zero(говоря за отделни компоненти и давам пример)
Високи
Среди
мидбаси
и ето ви една предна линия за 6534лв :lol
За това марката предлага доста различни серии е е конкурентно способна на всички в цена-качество
на ЕММА 2008 по спомени от 4 коли с Ground Zero 3 първи места и едно 3то
на ЕММА 2009 вече имаше доста коли с Ground Zero и почти всички призови места бяха взети :wink:
Тая година живот и здраве, ако организират пак ЕММА и като знам колко коли сме подготвили викам в SPL категориите да нямаме пропуск за първите места 8)

Потребителски аватар
leido
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leido » Нед 14 фев 2010 12:00

rollin написа:........... е Ground Zero........

Твоето мнение по отношение на марката, го знех още преди да си напишеш поста, просто чаках да изкажеш мнение за статистиката, понеже си по-навътре в нещата, и все пак благодаря за компетентното мнение. Предната линия определено е мого стабилна.
Очакват се други компетентни мнения.

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Нед 14 фев 2010 15:16

rollin написа:...
...

На тия пари ще е Made in Germany...ммм обичам като пише така на техниката. :D

Потребителски аватар
rollin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rollin » Нед 14 фев 2010 15:33

andro_ написа:
rollin написа:...
...

На тия пари ще е Made in Germany...ммм обичам като пише така на техниката. :D

хаха :да:

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Нед 14 фев 2010 18:45

Колега пропуснал си да напишеш Audiobahn, lanzar и още много други, поради тази липса аз няма да гласувам защото щях да го направя за Audiobahn!

Потребителски аватар
rollin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rollin » Нед 14 фев 2010 18:53

doaiena написа:Колега пропуснал си да напишеш Audiobahn, lanzar и още много други, поради тази липса аз няма да гласувам защото щях да го направя за Audiobahn!

Колега, тука се търсят компетентни мнения...
до одеве ти обяснявах как да настроиш и си пунеш усилватела, а изведнъж изкачаш с две маки дето едва ли струват пред горепосочените...
Сдържайте се от подобни коментари за да не заблуждавате колегите дето се опитват да направят правилния избор :wink:

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Мнениеот misho_GTI » Нед 14 фев 2010 19:57

Зависи какво търсиш, избора си е лично твой, тук всеки ще ти каже собственот си мнение, най-добре си намери някоя кола оборудвана с компонентите на дадена марка, слушаи и си реши. Но първо си реши какво точно искаш SQ или SPL.

Аз ако имам повече пари ще си направя една хубава SPL система на Ground Zero.

Потребителски аватар
leido
Автомобил:
Двигател:

Re: DLS & Ground Zero & Kicker & JLaudiо & +

Мнениеот leido » Нед 14 фев 2010 21:22

Добавих Audiobahn, lanzar по желания на колега и видях, че анкетата стартира на ново/нулирана. Победителят май ще е ясен, но може пак да си пусите гласовете.

tarikat89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tarikat89 » Пон 15 фев 2010 0:41

Граунд зеро е доволна работа :D
но всяка марка си има говорители с + и - затова не може да се каже кое е наи доброто и кое наи лошото..
ако е определен един бюджет тогава по него може да се кажат от коя марка какво и що и от другата пак така.. и зависи с каква цел СЮ или СПЛ

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пон 15 фев 2010 9:45

rollin написа:
doaiena написа:Колега пропуснал си да напишеш Audiobahn, lanzar и още много други, поради тази липса аз няма да гласувам защото щях да го направя за Audiobahn!

Колега, тука се търсят компетентни мнения...
до одеве ти обяснявах как да настроиш и си пунеш усилватела, а изведнъж изкачаш с две маки дето едва ли струват пред горепосочените...
Сдържайте се от подобни коментари за да не заблуждавате колегите дето се опитват да направят правилния избор :wink:

В тоя ред на мисли аз бих добавил Rockford Fosgate макар, че старите им неща свирят в пъти по-добре. Като взема плеър с 3 чифта изходи, ще демонстрирам кола на, която усилвателната и част ще из цяло от Punch серията на Rockford и ще има много озадачени хора ;)

А що се отнася до анкетата DLS и Ground Zero имат добри компоненти във всичко, което правят докато JL, Kocker и Audiobahn изпъкват само с интересни събове и нищо друго. А пък Lanzar с нищо не изпъкват освен с ниски цени ;)

Потребителски аватар
mafiacartel
Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
Двигател: PG

Мнениеот mafiacartel » Сря 17 фев 2010 9:38

Аз относно "SQ" съм за "DLS" ,но за "SPL" съм очарован от субовете на "Ground Zero" :да: :да: :да: :да: :да: :да: :да: :да: :да:

Потребителски аватар
leido
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leido » Чет 18 фев 2010 8:33

Я запознатите да кажат кое излиза по-евтино и кое е по-скъпо. Качество - сила? Предполагам, че качеството ще е по-скъпо (ама само предполагам). И щом DLS е SQ остава Ground Zero да е SPL и по евтино, ама от прочетенето по горе с тая предна линия на rollin, на човек може да му стане лошо. Фактите говорят в + за Ground Zero, че е мощна.

Потребителски аватар
nissyani
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nissyani » Чет 18 фев 2010 12:06

Който казва че Ground Zero е само за SPL не е вярно, марката предлага всякакви компоненти, които могат да бъдат използвани за всякакви предназначения, било то за SQ или било то за SPL или SQL.Това че хората не са правили SQ системите си със Ground Zero незначи че не са подходящи за това.Прави ми впечатление че повече от субовете на Ground Zerо, освен че имат доста сила, имат и много добро качество като звучене.Абе който реши да си взима Groun Zero компоненти да не се замисля, а и хората които разпространяват марката са знаещи и винаги помагат с каквото могат :да: .

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”