Губи антифриз Пассат Б3 Решено
- Bobko81
- Автомобил: Skoda Fabia I 1 4 16V
- Двигател: AUB
Re: Губи антифриз Пассат Б3
На моя В3 капачката на разширителния съд е такава намерих снимката в и-бей,пише ,че става на ауди а4,пасат и голф.Има една кръгла пластинка в средата която като я разклатя е подвижна мисля ,че така трябва до колкото знам.
Последна промяна от Bobko81 на Съб 13 фев 2010 19:25, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
И аз имах същия проблем до преди зимата смених всичко( капачка,всички маркучи,тръби , радиатор ,конзолите към двигателя) и постоянно изчезваше от някаде водата... Наложи ми се да свалям главата ,сменихме гарнитурата и от тогава забравих да доливам вода... !Така че виж и при теб да не е така!
- kirqka79
- Автомобил:
- Двигател:
altanivan написа:И аз имах същия проблем до преди зимата смених всичко( капачка,всички маркучи,тръби , радиатор ,конзолите към двигателя) и постоянно изчезваше от някаде водата... Наложи ми се да свалям главата ,сменихме гарнитурата и от тогава забравих да доливам вода... !Така че виж и при теб да не е така!
и при мен беше същото с тази разлика че накрая смеси масло с вода и ремонта стана по сериозен (финансово)
- HukuTyY
- Автомобил: Vw Passat B4
- Двигател: ABF 16v
Смених капачката колеги и ще видим дали ще се оправи. 

- HukuTyY
- Автомобил: Vw Passat B4
- Двигател: ABF 16v
Здравейте колеги.Има развитие по темата.Проблема ми се оправи.Оказа се капачката на разширителния съд.Вчера си сложих нова и покарах около час.Всичко си беше наред.Нямаше заминал антифриз от казанчето и под него не беше мокро.Темата може да се заключи.
Благодаря на всички за помоща
Благодаря на всички за помоща