Съединителя потъва, при припомпване се оправя!
- kakyra
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: 1.6
Re: Съединителя потъва, при припомпване се оправя!
Неделя е и смятам, че никой магазин няма да работи. Ще слезна да сваля помпата да я погледна тамън да разбера как функционира, пък утре ще купя нова, защото трябва да минавам спешно кат, да сменям регистрацията. Силно се надявам това да е проблема, защото ще си изтърва срока за рег. в кат. После не знам какви санкции има, но не искам да ги получавам.
- kakyra
До сега лежах под педалите и съжалявам за неукото ми положение ама никаква помпа не видях под педала. Само някакво жилце там влизаше. Не стига, че има 1000 простотии около тоя педал, свалих всички пластмаси под волана и пак нищо. Тръгнах да свалям предната помпа, ама тя пък с някакви ключове половинки който са. И аз простия не монтьор разбира се нямам такива. Утре на чичо доктор да се оправя, само да не ми одере душата 
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
kakyra написа:До сега лежах под педалите и съжалявам за неукото ми положение ама никаква помпа не видях под педала. Само някакво жилце там влизаше........
....Тръгнах да свалям предната помпа, ама тя пък с ....
Ами колега , след тия противоречивости дето си написал
Ако все пак си с помпа , и нямаш загуба на течност - гаранция проблема е в горната . Потвърждавам мнението на колегата - не се занимавай с гумички , сменяй помпата , цените ги споменах по-горе .
- kakyra
Забравих да кажа, че като помпах съединителя някъде от под капака се чува някакво свистене, въздушно. Нормално ли е?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”