Външни дръжки на вратите.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
teac
Автомобил: Golf 4
Двигател: 1.9TDI AHF

Външни дръжки на вратите.

Мнениеот teac » Нед 14 фев 2010 9:09

Здравейте колеги. Вчера ми се случи нещо доста неприятон. Някой се е опитал да ми разбие колата Г4 и за целта е счупил въшната дружка на втата. Всъщност липсва часта от дружката с кючалката. Така както гледам по следите от намесата са вкарали нещо като отверка между двете части на дружката (часта с ключалката и дръжката за отваряне) и така са изкормили частта с ключалката. Не знам защо, но не бяха влизали в колата. Явно нещо ги е оплашило. Та вапроса ме и как точно се сменя тая дръжка и след като го няма патрона (ключалката) от къде мога да си намера ключалка за моя ключ? Тя вратата е дясна. Благодаря Ви.

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Re: Външни дръжки на вратите.

Мнениеот zdravko_jett » Нед 14 фев 2010 9:17

не знам някой дали може да ти даде патронник за твоя ключ,но меже би ако ти не можеш нз ключар дали ще можеда ти пренареди патрона на новата дръжка,понеже аз моя патроник съсщо го пренаредих,като взех колата имаше 2ключа единия за откючване на вратата а другия за палене и всичкои останали патронници по колата тва мног ме дразнеше.един ден свавалих патронника на пасажерската врата и на моята, и патронника на шоф.врата го наредих като другия и стана ,сега оключвам с 1ключ

Потребителски аватар
teac

Мнениеот teac » Нед 14 фев 2010 9:20

zdravko_jett написа:не знам някой дали може да ти даде патронник за твоя ключ,но меже би ако ти не можеш нз ключар дали ще можеда ти пренареди патрона на новата дръжка,понеже аз моя патроник съсщо го пренаредих,като взех колата имаше 2ключа единия за откючване на вратата а другия за палене и всичкои останали патронници по колата тва мног ме дразнеше.един ден свавалих патронника на пасажерската врата и на моята, и патронника на шоф.врата го наредих като другия и стана ,сега оключвам с 1ключ

А самите дръжки трудно ли се сваля?

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_jett » Нед 14 фев 2010 10:50

teac написа:А самите дръжки трудно ли се сваля?
не знам колега мойте на джетата не се свалят трудно, като отвориш вратата и на нивото на дръжката малко над бравата има болтче което държи дръжката и отпред на самата дръжка под едно капаче също има болтче ама мисля че и на Г4 е така ама не съм 100% сигурен

Потребителски аватар
teac

Мнениеот teac » Пон 15 фев 2010 8:49

Колеги благодаря за съдействието. Вчера купих дръжка с механизма и патрона 40лв. мисля, че е добре. Тия дни да се оправи времето и ще пробвам да я сменям.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”