Диоди
Диоди
Здравейте колеги искам да ви попитам как да прекарам кабелите да стигнат от акумулатора до решетката на Голф 3 без да се допират до перката.Благодаря ви предварително. 
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Диоди
kriso_495 написа:Здравейте колеги искам да ви попитам как да прекарам кабелите да стигнат от акумулатора до решетката на Голф 3 без да се допират до перката.Благодаря ви предварително.
свински опашки
- Iv0o0o0
- Автомобил:
- Двигател:
vw_golf_4_tdi написа:kriso_495 написа:Здравейте колеги искам да ви попитам как да прекарам кабелите да стигнат от акумулатора до решетката на Голф 3 без да се допират до перката.Благодаря ви предварително.
свински опашки
плюс въображение
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
kriso_495 написа:...как да прекарам кабелите да стигнат от акумулатора до решетката ...
Какви кабели , какви решетки , че и диоди
Добре дошъл във форума
Повечето сме малко тъпи - обяснявай по-подробно моля
.- Speedy86
- Автомобил: Audi A4 1.8 20V
- Двигател: ADR 1996
milmar написа:kriso_495 написа:...как да прекарам кабелите да стигнат от акумулатора до решетката ...
Какви кабели , какви решетки , че и диоди![]()
Добре дошъл във форума.
Повечето сме малко тъпи - обяснявай по-подробно моля.
колега какво ше правиш с тия кабели и диоди?
milmar написа:kriso_495 написа:...как да прекарам кабелите да стигнат от акумулатора до решетката ...
Добре дошъл във форума.
Това са диодчета направени като лента и има кабели за свързване.Там от където ги купих ми казаха , че хората ги свързват с габаритите обаче аз искам да ги сложа отпред на решетката.Мерси за приведствието.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
В аватара на колегата се крие отговора.
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Speedy86 написа:milmar написа:kriso_495 написа:...как да прекарам кабелите да стигнат от акумулатора до решетката ...
Добре дошъл във форума.
колега какво ше правиш с тия кабели и диоди?
Нека да позная
даа коледна елха 
- bobocamaro
- R.I.P
kriso_495 написа:Това са диодчета направени като лента и има кабели за свързване.Там от където ги купих ми казаха , че хората ги свързват с габаритите обаче аз искам да ги сложа отпред на решетката.Мерси за приведствието.
Нямаш проблем тогава,вържи ги към габаритите,не са с висока консумация но питай в магазина за работното им напрежение за да не ги изгориш.
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
щом са на лента са на 12волта,такаче направо на габаритите,самоче колко ленти ще сложи,дане стане така утре нова тема,хора къде ми са габаритите
не е нужно да разпъва кабели от купето към решетката,направо от буксата на габаритите 
не е нужно да разпъва кабели от купето към решетката,направо от буксата на габаритите 
enigma79 написа:щом са на лента са на 12волта,такаче направо на габаритите,самоче колко ленти ще сложи,дане стане така утре нова тема,хора къде ми са габарититене е нужно да разпъва кабели от купето към решетката,направо от буксата на габаритите
Две ленти по 30 см.
- bobocamaro
- R.I.P
Колегата да вързва смело,токущо прочетох че лента от тоя тип (примерно,не знам какви са неговите) на 12в консумира 2.4 вата за дължина 50 сантиметра.Може да опаше целия голф с гирлянди откъм габарита.
bobocamaro написа:Колегата да вързва смело,токущо прочетох че лента от тоя тип (примерно,не знам какви са неговите) на 12в консумира 2.4 вата за дължина 50 сантиметра.Може да опаше целия голф с гирлянди откъм габарита.
Същите са само че са бели. Благодаря на всички.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”