проблем с парно голф 3
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с парно голф 3
ами да когато си сложил агу-то си имал парно сигурно така че надали е от това че водата минава през изпарителя,та виж като смени майстора радиатора и помпата,смятам че ще се оправи
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
между другото сам си правих тест запуших маркучите към газовата и разлика никаква нямаше
-
bosyt
- Автомобил:
- Двигател:
колега вси4ко е от испарителя,пипни двта марку4а на радиатор4ето които влизат в копето дали парят после пипми преди испарителя двата марку4а и виш каква е разликата 

- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
След смяна на водна помпа и радиаторче всичко е ок .Да не кажа голяма дума ,но радиаторчето май го сменях само за спорта .Сега си държа парното на средата че иначе ми става лошо 
-
Peter Angelov
- Автомобил:
- Двигател:
Здрасти момчета, нов съм във форума и аз също имам голям проблем с парното вече два месеца
Колата беше на бащами и му служи дълги години вярно но си взема Голф 4 и реших не зависимо че съм от друг форум по точно на BMW, да си запазя тройката и да си я карам стягам го доста добре но тая зима ми се взе здравето от липса на парно, драмата до преди 10 дена беше голяма. Та Голфа е ABU 1.6, бензин- газ смених всичко наред - водна помпа, обслужих ангренажа, антифриз,капачка, ново радиаторче възможно най доброто но парно колата няма
Двата маркуча към купето са горещи но вътре едвам духа топло и то по скоро когато е в обороти двигателя но все пак няма съществена разлика към топло.Колата стои винаги в 99% на 70 градуса, много рядко стига до 90 градуса но се задържа минимално там, включва се перката и пак пада на 70 градуса. Единствено термостата не съм сменял, това правих лятото сложих Бер но незнам на какви градуси поради причината че го правих на един баир след като ми гръмна тая муфа пласмасовата и кипна чайника на любимия
Та надявам се някой да ми помогне че вече незнам какво да правя а и съм доста на Ви с марката и модела поне за сега.
Предварително благодаря
Предварително благодаря
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Добре дошъл колега,това е твоята тема viewtopic.php?f=11&t=162476&hilit=%D1%81%D0%BC%D1%8F%D0%BD%D0%B0+%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80+%D0%BD%D0%B0+%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE+%D0%B33 ,нищо че е Пасат.За клапите на парното става дума,виж снимките.
-
Peter Angelov
- Автомобил:
- Двигател:
bobocamaro написа:Добре дошъл колега,това е твоята тема viewtopic.php?f=11&t=162476&hilit=%D1%81%D0%BC%D1%8F%D0%BD%D0%B0+%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80+%D0%BD%D0%B0+%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE+%D0%B33 ,нищо че е Пасат.За клапите на парното става дума,виж снимките.
Благодаря колега, утре ще говоря с моя приятел който сваля таблото и ще му покажа темата която ми пусна. Мене почва да ме притиснява и друго, прочетох някой друга тема и доста от пичовете тук споделят че проблема е в духнала гарнитура на главата
Възможно ли е някой да ми обясни точно как се обезвъздушава системата, защото ми се струва че може и въздух да има
Благодаря за доброто посрещане

- peachbaby
- Автомобил:
- Двигател:
здр.колега.термостата трябва да ти отваря на 84градуса-поне според ауто дата.шура ми кара 1.6 абу,и скоро сменихме и неговия термостат и неговата не стига 90 градуса.то е и логично-следкато термостата отваря на 84гр.и неговата загрява бавно примерно 5км ако гонка.системата се обезвъздушава сама,ако ти работи клапанчето на капачката на разширителното казанче.това можеш да го провериш като свалиш капачката и я раздрусаш.ако хлопа,би трябвало да работи(това не е критерий за работеща капачка).на скоро ни се случи следното-излизаме с абу-то и след 2км замръзна испарителя.погледнах в казанчето и какво да видя,няма вода.доляхме 1.5 литра вода.предположихме че е от капачката,и всехме моята(аз карам 1.6 афт)за проба.пак така.пребрахме се и я оставихме да поработи малко сама-когато доиде време да се включи перката тя изви като все едно боксува ремак и трудно тръгна.все още не сме яремонтирали,но при нас това се оказа проблема.дано съм ти бил от полза
-
Peter Angelov
- Автомобил:
- Двигател:
Здрасти на всички, благодаря колега за информацията
И аз проверих и го дават с два вида термостати.По спомен и аз съм с 84 градуса, при мен може и да има по сериозен проблем, да е духнала гарнитура та вчера във варна търсих да направя тест за газове в охладителната течност но не можах да намеря. Най накрая разбрах на едно място че има и може днес да ходя вечерта.Видях в други теми че колегите често споменават за този проблем и липса на парно. Също си поръчах оригинална капачка и смятам да сменя датчика на водата. Искам да си проверя и перката дали работи коректно защото съм чувал лятото здраво да фучат други голфети а на моя май само първа степен се включва. Двете степени на перката при какви градуси се включват?
Евентуално ще си поръчам и оригинален термостат че като ги гледам тея миндили дето ги продават лошо ми става
Мой приятел в магазин ми вика ами то твоя става за много марки и модели коли
Някой ако знае във варна сервиз за тест за газове да пише
Благодаря Ви
И аз проверих и го дават с два вида термостати.По спомен и аз съм с 84 градуса, при мен може и да има по сериозен проблем, да е духнала гарнитура та вчера във варна търсих да направя тест за газове в охладителната течност но не можах да намеря. Най накрая разбрах на едно място че има и може днес да ходя вечерта.Видях в други теми че колегите често споменават за този проблем и липса на парно. Също си поръчах оригинална капачка и смятам да сменя датчика на водата. Искам да си проверя и перката дали работи коректно защото съм чувал лятото здраво да фучат други голфети а на моя май само първа степен се включва. Двете степени на перката при какви градуси се включват?Евентуално ще си поръчам и оригинален термостат че като ги гледам тея миндили дето ги продават лошо ми става
Някой ако знае във варна сервиз за тест за газове да пише
Благодаря Ви
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”