zdravko_jett, с удоволствия щях да ги кача ама ми се беше прецакал телефона с който снимах, но важното е че успях. Ще трябва сега да карам главата на шлайф с зенкер да оправят леглата, клапаните трябва да асе прегледат и те с незнам какво устройство се казва... пък аз перез това време имам за задача да си направя приспособлението за слагането на скобичките на клапаните.
Виждал съм го варианта с чука и го пробвах ама нестана номера а и съм чувал че не е много препоръчителен, но дори и да стане - не върши работа за сглабянето....
Сега ще сабирам парички да ми изшлайфат главата и да зенкероват леглата, та и за клапаните както вече споменах... така че ще има малко застой по развитието...
ремонт на глава
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ремонт на глава
качвай снимики полезно ще е, ако не е тайна колкопари ти искат за шлаифането на главата
- butsefal
- Автомобил: Golf 2 syncro passat B5 4motion
- Двигател: RP AFN
- Контакти:
ами попринцип 30-тина ама има вероятност и за без пари да стане... за зенкероването незнам колко ще ми вземат ама очаквам да е и то там някъде 20-30кинта...
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
Дерзай колега

- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
тва за васкането с чука е много тъпо нещо.никога не съм го харесвал като вариянт.има толкова простички скоби за вадене на клапани.а най лесно е ако миаш голяма бор машина няблизо.само една тръбичка с размера на талерката от горе в която тръбичка да има направен отвор отсрани може и два за да поставяш конусчетата и с врътката на бор машината я натискаш и заспива.
прегледай си и водачите на клапаните да не са се износили особено на изпускателните клапани.че ако са износени не се пасват хубаво клапаните и с работата след време ше насерат иначе така добре райберените легла.
прегледай си и водачите на клапаните да не са се износили особено на изпускателните клапани.че ако са износени не се пасват хубаво клапаните и с работата след време ше насерат иначе така добре райберените легла.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”