Вие какво ще кажете?Така ли е?Не е голям около 20см на 15см.
Cheater написа:Това ли трябва да е при моя пасатор?
gogovaseev написа:Cheater написа:Това ли трябва да е при моя пасатор?
дам колега това е за пасат виждал сам го отпред зад кулера и малко по нагоре мисля 4е бе6е на мотор awx 131коня 2003 година.а на голфовете както и на моя 101коня го има и е там кадето е написал колегата сас темата,и както добри е обяснил при определена температура нафтата запо4ва да минава през него за да се охлажда по добре.успех
bdemona написа:gogovaseev написа:Cheater написа:Това ли трябва да е при моя пасатор?
дам колега това е за пасат виждал сам го отпред зад кулера и малко по нагоре мисля 4е бе6е на мотор awx 131коня 2003 година.а на голфовете както и на моя 101коня го има и е там кадето е написал колегата сас темата,и както добри е обяснил при определена температура нафтата запо4ва да минава през него за да се охлажда по добре.успех
И това всъщност е воден радятор "за пасатора говоря". А охладителя на горивото се намира на горивния филтър.
velinsl написа:А не е ли някой радиатор на парното според мен!?
Ако горивото трябва да охлажда, за какво са му тези подгревни свещи?
dancing_niki написа:velinsl написа:А не е ли някой радиатор на парното според мен!?
Ако горивото трябва да охлажда, за какво са му тези подгревни свещи?
Кои от всичките? Тези в цилиндрите са за по-лесен старт при студено време, а другите са в антифриза, за да може двигателя по-бързо да достигне работна температура. В нито една горивна система в автомобилите няма подгревни свещи.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 48 госта