gsimania написа:С какво ги правите тия стрелки?Боя?....
някакво спрейче с УВ ефект- с замисъл ако някога сложа УВ диоди да " светят " стрелките, поне мойте са така. Иначе обикновен лак за нокти или маркер биха свършили работа.

gsimania написа:С какво ги правите тия стрелки?Боя?....
PostMortem написа:абе хора как ги сваляте тия табла, аз го развинтих и тръгнах да го вадя ама кабела е толкова къс , че не мога да извадя буксата даже
peachbaby написа:колеги,правих-струвах но не успях да си набавя читави километражи.свалих си от тук предложените мостри и отидох в фото студио,но ме убедиха че тези мостри нема да станат защото фаиловете били много размазани.обясниха ми че могат да ми ги искарат срещу 20лв но немало да си струва защото ще излязат много размазано.както и да е.реших и обиколих тунинг магазинчетата в горубляне.в едно от тях имаха но и там много размазани,а и искат 15 лева.ядосах се но от мерак не ме сдържа и аиде до илиенци.там в магазинче номер 1039 намерих некакви,но като моите 0-220 и 0-7хил.нема и нема.продавача ми каза че не бил чувал за такива.пребрах се отчаян.но ме е яд.много бех навит и се чудя каде да си търся,или как и кой да ми направи та да излязат добре в фотото.в порше дали нема да има?ето такива ми трябват,само че бели с черни цифри и с иконките за комп.ако е вазможно с лого.ако някои може да направи такива с нужното качество нека помогне.благодаря.![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта