ломско е затворено посока центъра
има една лента посока Билла
задръстването по Рожен беше сериозно

транспорта в надежда след затварянето на ломско шосе
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: транспорта в надежда след затварянето на ломско шосе
вечер към 18:00 как е? Щото днес ми се налага да мина от там
- eos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
break написа:scuba написа:break написа:Ами аз какво да кажа 5 години работя там и сега на улицата, ебаси простотията.По Ломско има над 1000 човека ,които ще останат без работа,е това е - така се преборва безработицата ,като оставяш сума ти и хора без работа и още толкова ,които са свързани с обектите там-евалата на министорот!!!
Aма не мога да ви разбера...
1. Ревете че трафика е ужасен
2. Ревете че улицата е ужасна
И когато хората решат да оправят трафика (вярвай ми - метрото ще дръпне стотици коли от улицата - живея в Люлин и вече изобщо не мисля да ходя на работа с кола), ВИЕ почвате да мрънкате и да стачкувате. Разберете, че няма как метро да се направи за една вечер. Всичко това се прави за НАШЕ ДОБРО - да улесни трафика, да намали цената на придвжижване... Метрото е хубава работа - просто трябва да издържим да го направят
П.с. далеч съм от мисълта да защитавам пожарникаря, щот за мен е един от най-арогантните хора в държавата - но разберете че има нужда от такова нещо
Ще се оправи трафика друг път,когато останеш ти без работа точно в тази криза с наем от 300 лв и заем от 250-ще те питам тогава,ти нямаш проблем-не пишеш,аз имам-пиша.Аз не рева казвам това което мисля,не е нужно да ме цитираш,
Хубаво си бях решил да не пиша повече ,какво ли ми трябваше....
Ако па се върнеш у Свиленград, нито ще плащаш наем, нито ще висиш у задръствания...
eos написа:break написа:scuba написа:break написа:Ами аз какво да кажа 5 години работя там и сега на улицата, ебаси простотията.По Ломско има над 1000 човека ,които ще останат без работа,е това е - така се преборва безработицата ,като оставяш сума ти и хора без работа и още толкова ,които са свързани с обектите там-евалата на министорот!!!
Aма не мога да ви разбера...
1. Ревете че трафика е ужасен
2. Ревете че улицата е ужасна
И когато хората решат да оправят трафика (вярвай ми - метрото ще дръпне стотици коли от улицата - живея в Люлин и вече изобщо не мисля да ходя на работа с кола), ВИЕ почвате да мрънкате и да стачкувате. Разберете, че няма как метро да се направи за една вечер. Всичко това се прави за НАШЕ ДОБРО - да улесни трафика, да намали цената на придвжижване... Метрото е хубава работа - просто трябва да издържим да го направят
П.с. далеч съм от мисълта да защитавам пожарникаря, щот за мен е един от най-арогантните хора в държавата - но разберете че има нужда от такова нещо
Ще се оправи трафика друг път,когато останеш ти без работа точно в тази криза с наем от 300 лв и заем от 250-ще те питам тогава,ти нямаш проблем-не пишеш,аз имам-пиша.Аз не рева казвам това което мисля,не е нужно да ме цитираш,
Хубаво си бях решил да не пиша повече ,какво ли ми трябваше....
Ако па се върнеш у Свиленград, нито ще плащаш наем, нито ще висиш у задръствания...
СПАМЪР?Не мога да се сетя кой беше ти,че да ми казваш какво да правя?И някакъв проблем ли имаш?

- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scuba написа:вечер към 18:00 как е? Щото днес ми се налага да мина от там
Понеделник, към 17:45 - НИКАКВО задръстване. Нито на детелината, нито на светофара, нито по хан кубрат
Ситняково-Надежда (преди да затворят Ломско) = 30 минути
Ситняково-Надежда (след като затвориха Ломско) = 15 минути
@ break Пич не исках да го казвам ама ме предизвикваш... Идваш от Свиленград тука да си вадиш хляба - лошо няма. Ама почваш да псуваш кой какво и как затварял за да стане живота на софиянци по-лесен.. Почваш да ревеш колко наем имаш и как седиш в задръстванията.. Ако не ти е приятно .. ей го къде е Свиленград.. прибери се.. Когато ходиш в чужда къща, трябва да се съобразяваш със нейните стандарти и правила. Вирбиийшли за кво ти говоря?
Аз гледам 4ри членно семейство с една заплата - не съм седнал да рева, а търся начин да вадя повече.. Не познавам човек, на който мрънкането му е помогнало...
SCUBA -EOS ?КЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМА БЕ?Вие и врачки се навъдихте тук.Кой е казал че идвам от Свиленград?Изобщо някой от вас знае ли ,колко години съм в София ,та да ми държи сметка къде да ходя?Що не си гледате работата,дайте цитат където съм мрънкал за задръстване?И в крайна сметка не вие решавате как ще се строи метрото,това което исках се случи -оставиха платно за движение -следователно и много (подчертавам много) хора запазиха работата си,не говорех само за мен.Някой ако има нещо лично към мен нека се обърне на л.с.кво серете в темата,аман от простотия ей
- focke-wulf
- Автомобил:
- Двигател:
scuba написа:scuba написа:вечер към 18:00 как е? Щото днес ми се налага да мина от там
Понеделник, към 17:45 - НИКАКВО задръстване. Нито на детелината, нито на светофара, нито по хан кубрат
Потвърждавам. Доста бързо се минава последните няколко дни в такъв пиков час. Това сигурно е за сметка на ямите на надлеза, но това е тема на друг разговор.
Сутрин обаче е тегаво, както по ул. Република, така и по Хан Кубрат. Засега решението е да се минава през преките на Толстой и да се излиза на Рожен.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
scuba написа:вечер към 18:00 как е? Щото днес ми се налага да мина от там
не знам скубич
аз се връщам вечер през моста на бакърена фабрика....
п.с. темата е за проблемите с транспорта, следствие строежа на метрото, а не за коментари и обиди
двамата се сещате, че става дума за вас
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Мислете малко в перспектива - сега може и да е гадно, но след 2 години като никой не пътува с кола ще е песен. Мисля че всички искаме да се преправи абсурдната инфраструктура в София - еми няма как нещо да се преправи без да се затвори.
Ако е 2 г. добре,защото след обяд минах по Ломското и от Шел до надлеза
нямаше нито един работник.
i.e.i написа:Ако е 2 г. добре,защото след обяд минах по Ломското и от Шел до надлеза
Работят от Шел до Билла(усилено

- Scotty
- Автомобил: Volkswagen Golf 4 GTI
- Двигател: AGU
Абре на всякъде си бачкат, все пак може да си ги хванал в обедна почивка, преди малко се прибирам от работа като в мравуняк са, багери хвърчат,хора притичват, ако не друго поне добре симулират работа 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
налага ми се ходене до общината
Кажете откъде да превземам надежда(не михайлова)

- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
LILO&STICH написа:налага ми се ходене до общината![]()
Oт никъде вече

Орион-Хеед=30 мин
Шкода-пазара = 20 минути
Няма нито влизане нито излизане
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
брей,до общината пеша ли?
Къде най-близо мога да оставя тогава колата?
Чак в хеед
Къде най-близо мога да оставя тогава колата?
Чак в хеед