Външно каре,колко ще издържи...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Външно каре,колко ще издържи...
ето това ОСТАВА от фалшиво каре...
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
карета се ремува с ментета
преди време на пасата б3 смених външното каре и след 500 километра се разтрака а беше ново
сега карам едно поло 2ф и маншона е скъсан /така го купих полото/и след 30000км карето не трака все още, явно ще изкара още

преди време на пасата б3 смених външното каре и след 500 километра се разтрака а беше ново
сега карам едно поло 2ф и маншона е скъсан /така го купих полото/и след 30000км карето не трака все още, явно ще изкара още
Аз преди да си дойда в Бг си купих един маншон за 17,45 евра, а колко ша искара.... само ТОЙ си знае 

След като не разбираш от тези неща, най-добре отиди в друг сервиз за преглед - просто да видят за какво става дума(дали е каре и монтажа). В сервиза, в който е извършен монтажа не ми се вярва да си признаят, че са се осрали(не дай Боже и да трябва и пари да връщат).
Пъщ може да поискат да ти сменят здраво каре за да не се излагат.
Пъщ може да поискат да ти сменят здраво каре за да не се излагат.
- dimmit
- Автомобил:
- Двигател:
наи лошото е че няма да си признаят а ти си сигурен че имаш нови карета трагваш на път и хоп чупи се.и нови разправии.абе квато държавата такива и хората кво да се прави
- IIvanov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Антоне,Антоне колко пъти съм ти казвал като сменяш нещо да ме питаш от къде да си го купиш,бе!Ама мисля,че карето колкото и да е ментак няма да замине за 1000 км!Съмнявам се в ръката,която го е поставяла-или не е сложил маншона или изобщо е забравил да го напълни с графитната смазка....много гадно така,да си я вкараш в сервиз да ти я правят,а да излезе още по-счупена 

Просто си нямате на представа какви идиоти има ! Един приятел преди време ми се оплака, че е оставил вана си да му сменят съединителя, а всъщност не са и го барнали
и след 500 километра почнало да боксува

- DimitarBT
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател: 2E
- Контакти:
Maste-pro написа:Просто си нямате на представа какви идиоти има ! Един приятел преди време ми се оплака, че е оставил вана си да му сменят съединителя, а всъщност не са и го барналии след 500 километра почнало да боксува
![]()
![]()
като стана въпрос,то и аз съм патил от такива майстори.
Оставям колата да се сменят предни лагери и шапките на макферсона.след като си я взех и след кратък оглед останових че не са барнали нищо,а олекнах с 200 гроша.дали нямаше после тасманииски дявол в сервиза а?

- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
НЕ е от сервиза ,защото я прави приятел ,който е от компанията ми и нога няма да ми направи умишлено мизерия,още по малко пък да забрави греста...просто часта е дефектирала няма друго обяснение...
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
Хахаха колеги на един приятел карето му се разтропа на няма и километър от сервиза,а хем във сервиза го тества-направи няколко завоя и нямаше проблем...а и монтажа си беше професионален...Просто шанса да попадеш на дефектна част хич не е малък с тези марки които си мислиме че не са "ментета' 

- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
Така ,вчера колата се разлопа до толкова ,че не можех да завивам без да скачат хората около мен,и я заебах в един сервиз днеска и сложих новото каре и всичко е нормално,оказа се ,че на старото му се е скъсала скобата на маншона,те и новите са под въпрос ... та ... и е заминала греста ,сега на новите ще им купя по силни скоби за машноните да няма реплей...това е от мен,мерси на включилите се 

- IIvanov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
близо съм бил все пак в предположенията си
Колко $ ти излезе?

- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
35 лева работа
Колеги имам следния въпрос за каретата , вярно ли е , че тръгването със навит волан дори и с бавна скорост било в тяхна вреда ? 

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Да, вярно е.
Те работят точно в завой.
Те работят точно в завой.