Днес взех Поло произведено 12 месец на 1999-та двигател 1.9SDI. Понеже не мога да открия къде се намира кода на двигателя ще помоля ако някой по снимката, която поствам се сеща да сподели какви са буквичките на този двигател. Понеже все още не съм сменял ремъци и ролка, както и масло и филтри /маслен, горивен/ бихте ли казали някакви ориентировъчни цени са смяната им. Също така не мога да разбера дали колата има ABS какво трябва да провера за да разбера дали е с такава система или не.
http://picupload.org/i/9ab1ef58f258.jpg

Какъв е кода на този двигател?
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Re: Какъв е кода на този двигател?
Мога само да ти кажа че няма АБС доколкото виждам от снимката.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Брей тия в автокъщите много лъжат. Исках да сваля цената на колата ама онзи продавача ми вика то има ABS, климатик, това онова и повече от 4300 не иска да свали. Забелязах, че преди запалване на дисплея, който е за километрите изписва някакви цифри и като се поразрових из форума разбрах, че е някакъв код. Но така и не можах да намеря тема където да са постнати коя грешка какво означава.
-
- Автомобил:
- Двигател:
честито .....със здраве да си караш колцата.а кода на мотора може да го откриеш на 1001 места----първо и най-елементарно в големия талон
второ--ако огледаш мотора точно където се съединява със ск-кутия или отвориш багажника и потърсиш една бележчица
обикновенно е в коша на резервната гума или....около нея
.мисля че след 95-та година няма автомобил без абс но и дори и да няма......за къв чеп ти е??радвай се.....едно главоболие по малко 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси колега за пожеланието. Жалко, че скоро няма да имам път към Русе да покарам малко по хубавите ви и широки улици. В Плевен след снега няма улица без трап или по-точно яма. Сервизите са пълни за ремонти на ходова част на колите. Преди време като идвах до Русе улиците бяха перфектно асвалтирани без никакви дупки.
P.S. Сега погледах големия талон. Излиза, че буквите са AEY.
P.S. Сега погледах големия талон. Излиза, че буквите са AEY.
Върни се в “Дизелови агрегати”