Идея за пожарогасител

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
butsefal
Автомобил: Golf 2 syncro passat B5 4motion
Двигател: RP AFN
Контакти:

Re: Идея за пожарогасител

Мнениеот butsefal » Сря 17 фев 2010 23:42

колеги, от известно време следя темата с интерес и сега като разглеждах мненията забелязах една фатална грешка на колегата kacarov_dupnitsa.
kacarov_dupnitsa, КОЛЕГА, ВАДИ ГО ОТ ТАМ БЪРЗО!!! Да пази господ ама я си представи някой удар - такъв че да ти се усуче купето и/или прага ти да се надигне нагоре - вари че вади пожарогасителя от там, иначе идеята е добра поначало (имам в предвид че е скрит от невъоражено око), но найстина се замисли дали ще можеш да го извадиш при една такава ситуация.
Аз лично в момента обмислям варианта да си пришия един джоб на седалката отпред под краката - с размерите на едн пожарогасите. Навремето баща ми имаше на такъв джоб само че за бутилки за вода и беше на облегалката на шофьорската седалка отстрани към другата. Мисля че ще е удобно. Поздрави на всички и на марио специално...

Потребителски аватар
kacarov_dupnitsa
Автомобил: Ауди А6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacarov_dupnitsa » Сря 17 фев 2010 23:46

джоба на седалката е добра идея не се бях сетил досега за това :да:

BoBiT86
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1600

Мнениеот BoBiT86 » Нед 21 фев 2010 0:36

Колеги аз съм жив пример как се запалих до колонката на лукойл след спукан бензинов маркуч.Просто не ми се мисли какво 6те6е да стане ако ги няма6е момчетата които помогнаха за6тото пожарогаситела който имах в колата пръсна точно за 2 секунди и свър6и след което от някаде намериха о6те един и той така и накрая някой донесе този от лукойл големия иначе цялата 6те6е да изгори :banghead: Най-големи благодарности на всички които помогнаха и определено това с пожарогаситела не е 6ега работа може да се случи на всеки!!!

Върни се в “Направи си сам!”