nero написа:уважаеми колеги, някой може ли да ми услужи с един комплект вериги за 15" джанти? петък пътувам за смолян (хижа перелик)
имам за 15" само кажи размера на гумите, дали ще станат
nero написа:уважаеми колеги, някой може ли да ми услужи с един комплект вериги за 15" джанти? петък пътувам за смолян (хижа перелик)
ReCaRo` написа:nero написа:уважаеми колеги, някой може ли да ми услужи с един комплект вериги за 15" джанти? петък пътувам за смолян (хижа перелик)
имам за 15" само кажи размера на гумите, дали ще станат
spirof написа:Вериги имам и аз,в багажника ги лангъркам зимъска !!!

Printmaster написа:И аз моа да ти дам. Не ги ползвам.
, та ако някой е навит на бира две да каже, че вече ме измъчи тоя паднал съединител и помпане по светофари kakyra написа:Момчета, търся някой бираджия да ми смени горна помпа на съединителя. Бираджия, да ми я смени срещу другата разменна единица "БИРИЧКА". От една страна го правя заради това да спестя някой лев, че сега се одрусах за газов инжекцион 1000-ка. Другата гледна точка която е е това да завържа някоя друга връзка. Бях сега за 1-ви път на сбирката и заявявам, че вече няма оттърване от мен, та ако някой е навит на бира две да каже, че вече ме измъчи тоя паднал съединител и помпане по светофари
...обръщано! така си трябва 
Ей пак вдигна конете на тоя ABF. Я се похвали/покажи какво ще слагаш. Не бъди скромен. Май ти ще трябва да черпиш за новият салон.chefo_ написа:п.п. колеги продавам си салона.оригинално плитко рекаро.ако някой има мерак да се свърже с мен преди да го пусна за продан!![]()
...402
leido написа:Ей пак вдигна конете на тоя ABF. Я се похвали/покажи какво ще слагаш. Не бъди скромен. Май ти ще трябва да черпиш за новият салон.chefo_ написа:п.п. колеги продавам си салона.оригинално плитко рекаро.ако някой има мерак да се свърже с мен преди да го пусна за продан!![]()
![]()
Стига с тия бири и мезета, а кажи как са...402
...обръщано! така си трябва

Има време...Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта