Имам следният казус за който колегата Мартински помогна малко. На мястото на таблото с часовник на моя GL преди време му сложих табло от GTI с оборотомер. Обаче се оказа че са се изтъркали проводниците, които дават ток на крушките за осветление. Мартински предложи нещо много ефикасно със използването на 4ри матирани диода + 4 съпротивления по 500 ома , обаче ....
Проблем 1 - За да сложа тази модификация, трябва да махна една бяла лайсна отгоре на таблото, която явно крехи зелената плака. Не знам как, тъй като не виждам никъде болтове, а по-скоро ми прилича на лепено или някаква запойка, която ме е страх да не счупя.
Проблем 2 - На таблото с оборотомер бензиномера е в дъното на оборотомера , на таблото с часовник бензиномера е на мястото където на таблото от GTI има ел. часовник. Та с няколко думи - бензиномера на таблото с оборотомер (настоящото) - не работи (не е помпата в резервоара !) и се чудя дали може бензиномера от таблото с часовник да се присади на таблото с оборотомер на мястото на неработещият бензиномер
Надявам се да сте ме разбрали, очаквам отговори до неделя вечер , тъй като от Понеделник мислим да се захващаме сериозно с "тунинга" на табълцето