и аз при катастрофиралите
- simon
- Автомобил: Hyundai Tucson
- Двигател:
и аз при катастрофиралите
Да се присъединя и аз към останалите,писах в продава малко по случая,но сега наново.В Русе имаше писта почивните дни,прибирах се по обед от работа по международното,че града затворен и да оставя колегата,и от едно софийско рено 21 комби се откъсна платформата,без бегачката на нея,удари се в мантинелата вдясно после мен в задната дясна гума/аз се опитвах вече да го изпреваря инстинктивно като видях как се замотва платфорамата/завъртя ме и докато се опитвах да се поспра се ударих в колата дето теглеше ,а той сигурно като е усетил че се откача платформата беше набил спирачки директно без да помисли,но както и да е той си го отнесе.Сега нямам каско,но взема не взема пари ще си я правя/може да кача снимки на компа и да ги пратя на някой да ги пусне тук,че нещо не му разбирам/.Сега си търся заден мост и ляв едносекционен фар.Някой може ли да помогне,че ми казват от тук там,че май моста ставал от двойка,но не са сигурни.А ако може горе долу колко струва да знам,че да не ме прецакат.Колата ще я направя както трябва невероятно здрав автомобил,можеше и да не пиша днес...здрави коли.Благодаря Ви предварително!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Лошо. И аз бях със същия удар. За страничен говорим нали?
Заден мост има при италянеца, доста са прилични. Може да си сложиш с дискови даже. Става супер. Разликата в цената да е около 10-20 лева. Но дисковия е е доста по стабилен. Иначе са около 150, 170 кинта. Друго ако има носачи купи ги таях нови. Един носач е към 60 кинта. Трябва да видиш и рейката как е. Волана трудно ли върти? Шенкели. Макферсон.
Мъка мъка.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”