Вибрации в купето
Вибрации в купето
Здравейте.Откакто си купих колата,вътре в купето има вибрации от мотора.Първоначално си мислех,че е нормално,но вече се замислям да не е нещо нередно.Карам Поло 1.4 тди,което е три цилиндъра,и все си мисля че е от дисбаланса в цилиндрите
Не съм се возил в друга такава за да сравня вибрациите и затова се тревожа малко.Мислех си,че тресенето може да е от тампон на двигателя и тук идва въпроса ми към вас - как да разбера дали тампоните са здрави или има за смяна? И дали проблема може да е в нещо друго,не в тях (ако разбира се са проблем тези вибрации ..)

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Вибрации в купето
Ако ти тресе на празен ход може да е и маховик.
Тресе ми на празен ход да,особено когато не е загряла (първите 2 минути).vw_golf_4_tdi написа:Ако ти тресе на празен ход може да е и маховик.
- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
Ниски са ти оборотите,вдигни ги малко и ще се оправи 

Колега незнам колко е нормалното,но когато я запаля седи в 1000 оборота и като загрее пада на 900.Това ниски ли са за дизел?Dizel_fen написа:Ниски са ти оборотите,вдигни ги малко и ще се оправи
-
- Автомобил:
- Двигател:
Пич иди на стенд да ти хвърлят един поглед на тампоните на двигателя,, само предположение!
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
проверете оборотите с ваг-ком може и горивото на празен ход е малко,но може да е и от тампоните на мотораPirogov написа:Колега незнам колко е нормалното,но когато я запаля седи в 1000 оборота и като загрее пада на 900.Това ниски ли са за дизел?Dizel_fen написа:Ниски са ти оборотите,вдигни ги малко и ще се оправи
Извинявам се за въпроса,но vag kom диагностика ли е?tdi fen написа:проверете оборотите с ваг-ком може и горивото на празен ход е малко,но може да е и от тампоните на мотораPirogov написа:Колега незнам колко е нормалното,но когато я запаля седи в 1000 оборота и като загрее пада на 900.Това ниски ли са за дизел?Dizel_fen написа:Ниски са ти оборотите,вдигни ги малко и ще се оправи
- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
Да софтуер за диагностика е ! Защо си мислиш че като показва на таблото 900 оборота-реално са 900. Моите бяха 970 ,а на диагностиката показа 910
.Така че нека компютъра каже колко са. Аз като дам на контакт и оборотомера вдига стрелката на 50 оборота без да съм запалил!

-
- Автомобил:
- Двигател:
здравей колега я ми кази как ти загрява зимата колата как се даржи ,аз имам ауди а 2 със съ'ия дигател 1,4 ТДИ 3 цилиндъра
Здравей.Тази зима ми е първата с това Поло.Пали винаги,само веднъж на -17 запали при втория опит... Загряваше за околко 10-15 мин.Аз винаги подгрявам по 3-4 минути,а в големите студове до 7-8 минути,докато я чистя от снега.Когато е студена тресе много гадноbondev_007 написа:здравей колега я ми кази как ти загрява зимата колата как се даржи ,аз имам ауди а 2 със съ'ия дигател 1,4 ТДИ 3 цилиндъра

Върни се в “Дизелови агрегати”