Добър вечер на всички.
Преди около 15 мин. ми се наложи да излизам с Полото и понеже беше валяло сняг запалих колата, изчистих я и тръгнах.След като натиснах лосчето за чистачките и се оказа,че не работят.Проверих бушоните-здрави са.Няма да ви питам къде може да е проблема,тъй като едва ли някои може да помогне,затова направо ще ви питам къде утре да ходя на майстор който разбира от чистачки.Между другото за 3-ти път го прави този проблем през последните 3 месеца.
Благодаря предварително.

Проблем с чистачки
- vankatajawa
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с чистачки
Колега имах същия проблем оказа се релето!!!
Сам ли си го смени или ходи на майстор.В София къде има добър майстор който разбира от чистачки,релета и т.н.?Вече ходих при един и без резултат
Здрасти. Значи на мен по същия начин ми изгоря, релето/моторчето за чистачките, но не знаех какво е така , че отидох на майстор . Същият вдигна предния капак, махна кората под чистачките и видях къде се намира точно моторчето, замери го - не ради. Сервиза е на ъгъла на ул.Житница и ул.Кюстенджа - поправят разни повреди по ел.инсталациите. От там слязох до автоморгата при Италиянеца, която е наблизо и купих 2 употреба за около 30-40 лева, не си спомням с точност. След което майстора го монтира мисля, че беше за около 20-25 лева. Другият път си го сменям сам, мисля че не е голяма философия.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте,ше използвам темата да питам за моя проблем.Наскоро ми отказаха чистачките (предни и задна) и пръскалото не работи.Проверих бушщоните здрави са,проверихме и реле № 19 и от него не е.Някаква идея от какво може да е ??
-
- Автомобил:
- Двигател:
Има голяма вероятност да ти се е скапало лостчето за чистачките.
Провери него - пробвай с някой работещ

Провери него - пробвай с някой работещ

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”