Няма палене след работа от 10 минути
Няма палене след работа от 10 минути
Здравейте имам много странен проблем .Колата е Пасат B3 93г. ААМ мотор .При първоначално палене на колата при студен двигател пали без проблем,след около 5 минути като подам газ двигателя се разтреперва или прекъсва и тогава се изфорсирва ако подържам големи обороти няма проблем но ако угасне няма палене даже при работа от 10 минути при вече затоплен двигател!Почва да пука пращи има чуството че центровката се изменя при въртене на стартера двигателя направо спира или пука гърми , и всичко приключва няма мърдане интересното е че след 3 часа покой отивам да я паля все едно е нямало никъкъв проблем пали из първия път и работи безотказно но незнайно до кога вече два пъти ме оставя в града а повярвайте чуствота да закъсаш на някоя оживена улица нее приятно!Дали проблема нее от свещите или някой кабел идея си нямам !Ако някой има идея да помогне!Правиго на газ на бензин не съм го пробвал.
- mafiota_a4
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN 09.1998
Re: Няма палене след работа от 10 минути
Колега един приятел имаше подобен на твоя проблем.Пак с Б3.Итой така палеше нормално но,после като я угаси топла и трябжаше да я чака да истине за да запали пак.При него се оказа там някакво охлювче при контактния ключ или клейморед.Бяха го накарали да я тества като се опита да я запали както е топла на скорост.Ако запали на скорост значи е от патрона на ключа.
P.S. Сега ведях че си от Ловеч.Той също е от там.Ще му звънна да го питам кой майстор му е помогнал и ще ти пиша!!!
P.S. Сега ведях че си от Ловеч.Той също е от там.Ще му звънна да го питам кой майстор му е помогнал и ще ти пиша!!!
- mafiota_a4
Колега сервиза се намирал като тръгнеш от ХЕИ-то към търговиите.Падал се от лявата страна.Правели и диагностика там.
Стартера си върти; този проблем, за който пишеш, го минах вече!!! Става въпрос, че гърми, трака, някакви детонации се получават!!!
- mafiota_a4
Ами направи й една диагностика.Мисля че и при Мариян в СБА-то правят.Аз съм страшно доволен от него като майстор.
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема се оказа във дистрибуторната капачка!Получаваха се капчици вода вътре предполагам кондез от разлика в температурата на гаража ми и външната температура!Проблема е отстранен!Може да се заключи темата!Благодаря на отзовалите се!!!!