ISRalien написа:Айде отвори сайта първо и виж текста, тогава се прави на остроумен![]()
![]()
Ко се заяждаш с човека бе? На него му се е сбъднал късмета от новогишната баница. На теб сбъдна ли ти се а?
ISRalien написа:Айде отвори сайта първо и виж текста, тогава се прави на остроумен![]()
![]()
racing_team_vidin написа:rosy написа: Ако не сложа нещо в устата ставам супер нервен.
![]()
![]()
Сладур далече си, иначе с удоволствие
freestyler911 написа:Аз искам колата ми да работи като нов хладилник, и на ауспуха да е като парата на кафето ми сутрин...
И искам въте като стоя, да усещам лекото потрепване на мотора, без да мога да го чуя. А като настъпя газта , мечката се обажда под капака![]()
skotis написа :
Аз като бях по-малък и си мислех, че щом има грайфер стават. Тъкмо бях изкарал книжка, карах цяло лято, дойде зима - аз с летните и разбрах, че просто не става работата. Все едно да го пуснеме Шумахер с найлон по надолнище и да го накараме да направи обратен...
Passko_1.8mi написа:Моторът е PUCH Модел KTM
Скоростна кутия ръчна 4-ри степенна
Въздишно охлаждане....
Bobi_S13 написа:Snejoky написа:VR6_12 написа:здражеи мойели снимки на таблото отпред и отзад ако мойе и на самата букса благодаря преджарително.
Това на какъв език е написано?
Снежоки, на френски е! като например това: жо те чекам, ту те нема сурлем строшената пейка, лйо солей ми изгоре гърбо
theraven написа :
Така, пояснявам за всички... днес с Дед мена пихме кайве и се роди идеята на срещата на китайския да сме на фантичка, след това всеки отива, оставя колата, подмива м*дурите, облича сватбения анцуг и се пускаме в някое кръчме в студентски, а после събаряме някоя дискотека.
ALESYZ написа:Баш. А тоя на пръв поглед отпред ми изглежда на Golf 6 Country (макар че няма такъв).
kakyra написа:Здравейте, имам този проблем, че колата ми се възбужда при над 3000 оборота.
iCE-dOGG написа:Здрасти, вчера къде минах, какво стана, отстрани балон на задна лява гума стърчи кат[b]о заострен нос на чалга певица[/b], с диаметър 2-3см. Питах тук там, приятели и познати майстори, всеки вика нова гума. Обадих се в "Диана"-та от където бях си купил гумите, имали една бройка. Общо взето въпросът ми е, има ли оправия, ако не, идейно ли е да се кара с две еднакви задни гуми по модел и шарка, една нова, а другата с по-малко грайфер, с малко повече от 15000 км изминат път и 2 години търкаляне ( грайфер си има де).
dragnev написа:gepy_m написа:Градскй я кажи къде ги продават в Б-с
Колега, магазина се намира на ул. Москва в Б-с, и се казва Евро-07, това е магазин за авточасти под една бяла кооперация, адрес не мога да ти дам но улицата, и името на магазина са достатъчни за го намериш.
vw_golf_4_tdi написа:после колегата може да сложи тема в Направи си сам -> Как си преустроих VW комби в катафалка
vw_golf_4_tdi написа:к'во ни сравняваш със шкода.. на мен само пръскалките и стелките ми струват колкото 1/2 октавия..
scuba написа:Тогава съм на промоция на Сашка Васева. Пука ми за тия гадни метъли
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 58 госта