здравейте колеги,
гледам два дена и не мога да разбера как и по каква последователност се сваля таблото/или волана/или незнам какво за да достигна до конзолата на педалите.моля ако може някой да помогне.
ПОЗДРАВИ

педала на съединителя , нещо хруска
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: педала на съединителя , нещо хруска
За да стигнеш до магарето на педалите не се маха ни табло ни волан а се маха шоф жабка и кората под нея която пази бушоните след това залягаш и една по една махаш предпазните пласмаси около конзолата има една странична която пази бушониерата от педалите и стигаш до нея ама е доста неудобно за работа някъде бях описал как се стига до педалите но не се сещам сега къде е.А ето заповядаи viewtopic.php?f=7&t=183531
- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
И аз го имам този шум-Казаха ми тресчотка е!! И нищо-всеки вика -Карай няма страшно и аз карам! Ама е неприятно,ама пустите му пари-все не достигата иначе ще го оправя 

- kickcho
- Автомобил:
- Двигател:
И аз имах този шум , докато един ден : viewtopic.php?f=7&t=177651
- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
kickcho написа:И аз имах този шум , докато един ден : viewtopic.php?f=7&t=177651
И как реши проблема-напиши ни да знаем ако се опита майстора да ме излъже за нов съеденител да му

- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
решението е със една втулка която се ползва за опора на бронята на жилото. Прави се на стругар за 5 лева.
Слагаш я и знаеш че нищо никога няма да се отпусне или износи , що се отнася до опората на жилото. Иначе самото жило , има "тресчотка" , която не е никаква тресчотка, и не работи по този начин.
Този механизъм може да скъси/удължи жилото със по малко от милиметър (говоря като степен, не като общ ход), така че автонагаждането е абсолютно точно. Принципа е прост. съчми и цилиндър, и един конус който при натискане на педала заклинва съчмите в цилиндъра... , оттам, бронята се разпъва, но не се събира! И т.н. ....
Че съм уморен...
Слагаш я и знаеш че нищо никога няма да се отпусне или износи , що се отнася до опората на жилото. Иначе самото жило , има "тресчотка" , която не е никаква тресчотка, и не работи по този начин.
Този механизъм може да скъси/удължи жилото със по малко от милиметър (говоря като степен, не като общ ход), така че автонагаждането е абсолютно точно. Принципа е прост. съчми и цилиндър, и един конус който при натискане на педала заклинва съчмите в цилиндъра... , оттам, бронята се разпъва, но не се събира! И т.н. ....
Че съм уморен...
- kickcho
- Автомобил:
- Двигател:
Dizel_fen написа:kickcho написа:И аз имах този шум , докато един ден : viewtopic.php?f=7&t=177651
И как реши проблема-напиши ни да знаем ако се опита майстора да ме излъже за нов съеденител да му![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В темата съм писал как съм решил проблема ,а там колегата offside предложи и друго решение на проблема

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”