Пералня НЕО. Става ли?
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е да, ама има разлика ако едно нещо е правено в Китай под контрола на Сони примерно и ако е правено под контрола на...
Аз имам микровълнова Санг, както и баба ми, и родителите ми, и трите си бачкат досега без проблеми. Забележки само по качеството на изработка - изтриват се копчета и т.н., но за толкова пари - толкоз.

Аз имам микровълнова Санг, както и баба ми, и родителите ми, и трите си бачкат досега без проблеми. Забележки само по качеството на изработка - изтриват се копчета и т.н., но за толкова пари - толкоз.
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз пък останах разочарован и от Кьортинг. Въпреки че тази марка, а както знам и Горение се произвеждат в Словакия, не ми харесва качеството и изпълнението.Първо хладилника ми е кьортинг и се спука дръжката, освен това онзи ден се опитах да сваля ваничката за събиране и изпаряване на конденза и просто нямаше как да я извадя.Накрая се наложи да поогъна тръбичката водеща към радиатора за да я извадя.
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
momo 1 написа:на времето като бех по млад бях продовач , та за здрава и евтина пералня ти препоръчвам SILTAL / ако още ги има де/
Има ги още.
На родителите ми е такава и вече ще направи 10 години, и да чукам на дърво никакви проблеми.
Само по едно време взе да скърца, ама малко грес на нужното място и пей сърце.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Един съвет - ако имаш възможност се раздели с малко повече пари, но си вземи нещо по - качествено. Аз лично съм вземал няколко пъти Индезит - и за мен, и за подарък на една сватба. До сега няма оплаквания. По принцип са същите като Аристон, само марката е различна. За марка /емблема/ се плаща повече.
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Ами честно казано не ми се дават много пари. Тъщата не е от най-грижовните,водата е варовита, напрежението ще го премеря сега като отида ама не вярвам да кове 220волта. При всечки случай парите ми се свидят до последната стотинка в предвид на това което изброих. Така че с твоя помощ и с помоща на Дивна решех да се спра на САНГ или БЕКО. Ще разчитам на нейния компетентен съвет при избора в петък. Това обаче което ме гложди в момента е дали ще и стане нещо ако я ламбуркам полегнала на една страна в багажника на комбито над 300км.Sunny написа:Indesit и Ariston са като Volkswagen и AUDI.
Уж същото и от една фирма ама не баш![]()
Колега, какво стана с тази пералня? Не я ли купи вече, че така както сме я подкарали, накрая Miele ще трябва да взимаш
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
silent написа:Това обаче което ме гложди в момента е дали ще и стане нещо ако я ламбуркам полегнала на една страна в багажника на комбито над 300км.
Нема се пУашиш!
Казанът на всички е захванат с транспортни болтове и ако искаш на челна стойка можеш да я оставиш и пак да си я возиш

Не си виждал какво е отношението към пералнята ти докато се подмята по складове и камиони, затова трепериш толкова за нея като я вземеш.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”