Golf SDI Моля за съвет!

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
sf_west
Автомобил:
Двигател:

Golf SDI Моля за съвет!

Мнениеот sf_west » Съб 20 фев 2010 18:00

Карам Голф 4 SDI с гуми 225/45/R17.Да ви кажа честно колата има голям вид обаче ми се струва, че много се претоварва с тези тежки гуми и се чудя дали да не ги продам докато са още чисто нови.Не съм ги копувал аз така я взех и съм раздвоен.Ако беше ТDI бих се прежалил, но с тези 68 коня незнам.Някой случайно да кара с такива за което се съмнявам, но все пак.Дайте мнения моля ще ми бъдете полезни.

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Re: Golf SDI Моля за съвет!

Мнениеот веселин » Съб 20 фев 2010 21:04

Ти да не би да очакваш,че като сложиш 185/55 R 15 и ще хвръкне - тя си е мудна по рождение - така че ти си решаваш дали да жертваш визията заради съмнителни подобрения във вървежа - но пък е икономически изгодно да си с 15 - ки джанти и гуми :да:

SACHO7803
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SACHO7803 » Съб 20 фев 2010 21:16

обикновенно по-голям цолаж--по-широки гуми--по малък офсет--по-широки джанти и т.н.т.натоварват както предницата така и сервото така и лагерите и всичко и то защо.....щото единствения дето ша обърне внимание на яките ти джанти са тинейджърите :lol: дето си праят кушии по полигони и седенки :lol: а и 225 ширина на 100%ша ти опират някъде като я натовариш.отделно с тия гуми ти гори поне с литър отгоре.продавай ги и си вземи едни хубави 15-ки с нормални гуми. :да:

Последна промяна от SACHO7803 на Съб 20 фев 2010 21:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Мнениеот fox_vt » Съб 20 фев 2010 21:18

SACHO7803 написа:обикновенно по-голям цолаж--по-широки гуми--по малък офсет--по-широки джанти и т.н.т.натоварват както предницата така и сервото така и лагерите и всичко и то защо.....щото единствения дето ша обърне внимание на яките ти джанти са тинейджърите :lol: дето си праят кушии по полигони и седенки :lol: а и 225 ширина на 100%ша ти опират някъде като я натовариш.продавай ги и си вземи едни хубави 15-ки с нормални гуми. :да:

:да: и с разликата в цената на 15 ката ще се почерпиш и то солидно.

gogovaseev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gogovaseev » Съб 20 фев 2010 22:50

fox_vt написа:
SACHO7803 написа:обикновенно по-голям цолаж--по-широки гуми--по малък офсет--по-широки джанти и т.н.т.натоварват както предницата така и сервото така и лагерите и всичко и то защо.....щото единствения дето ша обърне внимание на яките ти джанти са тинейджърите :lol: дето си праят кушии по полигони и седенки :lol: а и 225 ширина на 100%ша ти опират някъде като я натовариш.продавай ги и си вземи едни хубави 15-ки с нормални гуми. :да:

:да: и с разликата в цената на 15 ката ще се почерпиш и то солидно.

дам така е колега ама кеф цена няма нали знае6.аз преди бях сас 205.55.16 гуми и сега си намерих много изгодни джанти тук от с лине и са 225.40.18 и много разлика вав разхода нямам да ти кажа.но все пак моита е тди де и сам сас доста подобренои по мотора и не вярвам да са ми тежи4ки,но на сди сигурно 6те са му голямки.

Върни се в “Дизелови агрегати”