Водя епична битка с БТК (Виваком) да се откажа от тяхнаа "услуга" - домашен телефон. Резултата е 2:0 за тях. Искам да си взема преносимост на номера, обаче удрям здраво на камък.
1:0 - "не работи мрежата и не можете да подадете молба"
2:0 - "мрежата работи, но го няма управителя на магазина - само той може да приеме молбата ви".
200 топки "шок"
В понеделник смятам да пробвам пак - тъкмо може да им работи системата, пък и управителя трябва да е на линия...
При 3:0 смятам да се обадя в КЗП - решил съм да се оттърва от БТК на всяка цена
Та да знаете момци... ако сте решили да се оттървете от БТК се снабдете с МНОГО нерви (да се борите с тях), усмивки (за да не пребиете поредното говедо, което работи там), закона (за да знаете какво ви се полага като потребител), добре зареден телефон (за да говорите от място с КЗП) и лист и химикалка (за да запишете имената на всички, които ви отказват услугата).
Успех.
В понеделник продължавам

БTK vs Scuba - 2:1
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
БTK vs Scuba - 2:1
Последна промяна от scuba на Сря 24 фев 2010 14:27, променено общо 1 път.
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: БTK vs Scuba - 2:0
Стига бе
Още ли правят тези номера...
Аз на твоя място щях да изравня резултата директно в магазина.

Аз на твоя място щях да изравня резултата директно в магазина.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
След бурен скандал и попълване на някакви формуляри, миналата година спрях единия....сега идва ред на втория и събирам сили...при първия, продавача ме гледаше все едно искам да му изям белия дроб.... 

- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:..продавача ме гледаше все едно искам да му изям белия дроб....
Аз ТОЧНО това смятам да направя ако стане 3:0
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Ами аз подходих по най лесния начин, спрях да го плащам и на третия месец бях с прекратен договор
и така трета година нямам проблеми с тях 

- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Теодор написа:Ами аз подходих по най лесния начин, спрях да го плащам и на третия месец бях с прекратен договори така трета година нямам проблеми с тях
Проблема е че аз искам да си запазя номера. НООООооооо в крайна сметка, ако не стане по цивилизования начин, ще загубя номера и тва е.
Честит имен ден м/у другото

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
scuba написа:Теодор написа:Ами аз подходих по най лесния начин, спрях да го плащам и на третия месец бях с прекратен договори така трета година нямам проблеми с тях
Проблема е че аз искам да си запазя номера. НООООооооо в крайна сметка, ако не стане по цивилизования начин, ще загубя номера и тва е.
Честит имен ден м/у другото

С тая преносимост на номерата започнаха много да губят и за това нарочно се опитват да ти създадат всякакви пречки, така че да се откажеш и да не се занимаваш .... Трудно е, когато усещаш, че монопола започва да изчезва лека полека 

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Същия проблем имах с мтел
Мисля че щом с тях се преборих и с БТК ще успея 
Дали КЗП може да помогне в този случай?

Дали КЗП може да помогне в този случай?
- toman44o
- Автомобил: VW VENTO
- Двигател: ABS
И аз днес ходих до бтк защото искам да се отказвам от услугата им а момичето което беше там започна да ми обеснява някакъв нов план интернет+дом. телефон=30лв. аз и викам да попълня молба оная к....а ми казва да съм си помислил, излязох от офиса им без да свърша нищо,защото бързах но понеделник ще има 2-ри рунд и незнам дали ще се отърва лесно от тях.
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Fen написа:С тая преносимост на номерата започнаха много да губят
В интерес на истината нищо не губят. При Виваком например около 5% от клиентите на стационарна телефония са си сменили оператора. 95% останаха за сега при тях.
Имайте и предвид, че когато преминавате към друг оператор при фиксираните телефони този който ви звънни също ще плаща...
rosy написа:Fen написа:С тая преносимост на номерата започнаха много да губят
В интерес на истината нищо не губят. При Виваком например около 5% от клиентите на стационарна телефония са си сменили оператора. 95% останаха за сега при тях...
Значи колега до преди време алтернативните оператори се радваха като успяха да вземат няколко процента от клиентите на БТК. Тези 5 % за които говориш бяха невероятна цифра преди, сега също и то говорим за супер кратък период (от както въведоха преносимостта). Към края на 2007 година делът на всички алтернативни оператори беше 5 % спрямо 95 % в полза на БТК. Борбата за кокала стана голяма повярвай ми

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При мен стана много лесно. Закрих домашния. Молба и готово. Не знам къде пробваш да го направиш, ама аз ходих в Телефонната палата в центъра.
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Е кое му е супер краткия период? Преносимостта при фиксираните номера е от 1 юли 2009 г. За тези 8 месеца нищо кой знае какво не се случи, а и няма кой знае каква алтернатива. Глобул и Мтел са силни единствено и само с ниската такса. При Виваком същото излиза 13 лв, срещу 5 при другите. При високите такси или комбинирани улуги Виваком са много по-изгодни.
Другото гадното при преносимостта е, че ако ваши приятели са свикнали да си говорят с вас по домашния номер, ще им се наложи те да плащат като ви звънят
Другото гадното при преносимостта е, че ако ваши приятели са свикнали да си говорят с вас по домашния номер, ще им се наложи те да плащат като ви звънят

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
е нали, който звъни той плаща
приемащия разговора не плаща
сега зависи тарифата каква е
при БТК ако си или със същия номер при Мтел примерно
приемащия разговора не плаща
сега зависи тарифата каква е