Svetkisha написа:Сиктир и на електрониката и на чудесата Волфсбургски!!!
Егати и съвременните дизели, ша знайш. Ей, скъса ми нервите! Да е.. и пустиняка усъвременен....
Излях си яда, сега по същество, па барем съм полезен с нещо. Аз много мразя принципа "Проба-грешка",но в края на крайщата опрях до него, за това, профилактично налях една кесия пари за смяната на недефектирали елементи от системата на моя Хавтомобил. То не бяха Н75, то не бе и вакумни маркучи, то не бе и профилактика на ГНП, профилактика на турбо, клизма на шофьора и на жена му, е поне пък си смазах и пантите на вратниците, щото се разскърцаха в последно време. Момчета, моя автомобил се нуждаел от смяна на ГОРИВЕН ФИЛТЪР. "Стария" беше на 3000/4000 километра, но се е затлачил от некви си добавки, парафини, парагруби и параненормални гняси! Ей, пичове от завода ФОЛКСВАГЕН, наслагали сте датчици на кви ли не места, ми инплантирайте и у филтъра бре!!!
Колкото до долобутняците у нефтохима, ...................ЦЕНЗУРА.....................!!!
За мене шофирането пак е удоволствие!!!
Радвам се колега че си решил проблема , но не слагай всички под общ знаменател ,има и сравнително добра нафта в БГ , но може би наистина не е от нефтохим/лукойл !