след цял ден запояване схемата най после заработи (пробвано в домашни условия)получи се точно както исках:1 натискане-контакт
2 натискане-стартер,може да се натиска многократно,докато колата запали
3 натискане-гасне

след цял ден запояване схемата най после заработи (пробвано в домашни условия)получи се точно както исках:

SANDO 1 написа:Eто днес до къде го докарах с бутонаслед цял ден запояване схемата най после заработи (пробвано в домашни условия)получи се точно както исках:
1 натискане-контакт
2 натискане-стартер,може да се натиска многократно,докато колата запали
3 натискане-гасне

Само не знам кога ще го монтирам,че ще се наложи да се махне оригиналния патрон със все заключване на волана и тем подобни,а и времето не е много добро за ремонти,но до месец трябва да е сложено и да си работи 

колеги, признавам ви, зарибихте ме и аз ще си направя тази шукарийка 
А на самото реле което задейства стартера съм запоил по-дебели (бяха ми останали от баскасата едни силиконови по дебели).То и фабрично кабела дето отива до стартера не е мн. дебел 
опа имам черен бутон,натискаш и пали,без релета,без програматори и съм сигурен че когато е детето в колата,няма дая запали без да даде контакт,каква ли ще е идилията на колегата,ако да кажем от детско любопитство,детето натисне старт бутона и запали кочината
,неми се мисли,аз съм спокоен за моята,малко трябва да помисли върху това
Я дете немам още
Ако имам някой ден сигурно няма да съм с голфа.А дори и да имам не забраяй че имам скрит ключ,който прекъсва + към всички релета.Колкото и да се натиска бутона нищо не става 
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 49 госта