Предни пълнители за коиловъри - от къде?
- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
Предни пълнители за коиловъри - от къде?
Значи намерих си coilover-и предни, но на единия амортисьор му е изтекло маслото /изпуснал е/. С регулиране на твърдоста са.
Интересува ме от къде мога да си намеря пълнители за да ги сменя и двата и за какви пари?
Става ли обикновенни газови да се сложат без разни там реглажи и т.н.?
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
Re: Предни пълнители за коиловъри - от къде?
Трудна работа е тая дет си я намислил. За да намериш нормален пълнител, който да влезне точно в койловъра си трябва късмет. Иначе варианта е оригинален пълнител (ако производителя предлага де).
-
brum
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
А какви са койлоувърите?
Наскоро търсих за реплика на ФК пълнители. Пак така - с реглаж твърдост. Мога да ти кажа ориентировъчна цена - 400лв-430лв ако ги поръчаш директно от ФК. Стига да знаеш кое точно да поръчаш...
Иначе ФК си имат дистрибутор в Пловдив. Само че, не знам дали имат неща на склад за да може да се пробва. Ето ти информацията която имам за тях във вида в който дойде от ФК.
Revolution Tuning GmbH
BG 4000-Plovdiv
Bulgarien
GSM: +359889440862
Antoniya Stoyanova [stoyanova.antoniya @ gmail.com]
Наскоро търсих за реплика на ФК пълнители. Пак така - с реглаж твърдост. Мога да ти кажа ориентировъчна цена - 400лв-430лв ако ги поръчаш директно от ФК. Стига да знаеш кое точно да поръчаш...
Иначе ФК си имат дистрибутор в Пловдив. Само че, не знам дали имат неща на склад за да може да се пробва. Ето ти информацията която имам за тях във вида в който дойде от ФК.
Revolution Tuning GmbH
BG 4000-Plovdiv
Bulgarien
GSM: +359889440862
Antoniya Stoyanova [stoyanova.antoniya @ gmail.com]
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
За FK - препоръчвам колегата pironski. Преди няколко дни бях при него в магазина му - http://www.pitstopshop.eu и поръчах 2 пълнителя за койлове. Питах на няколко места, той ми даде най-добра цена 

- driver
- Двигател:
brum написа:.... Мога да ти кажа ориентировъчна цена - 400лв-430лв .........
Тва за 4 -те пълнителя ли е цената. Нещо доста дебело ми се вижда при положение, че за 460 лв. ще си купиш направо 4-те комплект с пружините чисто нови от магазина.
-
brum
Цената е за 2та пълнителя. Виж цената на койлоувърите в сайта на ФК преди да казваш, че е дебело. Цените на ФК за комплект койлоувъри е между 800 и 1000 EUR. И пълнителите им са KONI. От магазин нови ще си купиш за 460лв...някакви.
- neon
theraven написа:За FK - препоръчвам колегата pironski. Преди няколко дни бях при него в магазина му - http://www.pitstopshop.eu и поръчах 2 пълнителя за койлове. Питах на няколко места, той ми даде най-добра цена
Сигурен ли си, че влизат в твоите койлове? Щото не всички са с еднаква дължина и диаметър. Ако са по-къси новите става, ама обратно.... кофти!
- driver
- Двигател:
brum написа:Цената е за 2та пълнителя. Виж цената на койлоувърите в сайта на ФК преди да казваш, че е дебело. Цените на ФК за комплект койлоувъри е между 800 и 1000 EUR. И пълнителите им са KONI. От магазин нови ще си купиш за 460лв...някакви.
Ами да ти кажа цената която ти я казах е точно за койлове ФК, чисто нови. Мой приятел си ги купи преди 2 седмици от колега от форума - на промоция.
До колкото съм запознат само скъпите серии на ФК са с пълнители на КОНИ, за това наистина е нормално да си дал толкова пари само за 2 пълнитела, ако твоето е такова.
-
brum
Хм, не знам. По спомен единсвеният критерии беше койлоувъри.
- theraven
- Контакти:
neon написа:theraven написа:За FK - препоръчвам колегата pironski. Преди няколко дни бях при него в магазина му - http://www.pitstopshop.eu и поръчах 2 пълнителя за койлове. Питах на няколко места, той ми даде най-добра цена
Сигурен ли си, че влизат в твоите койлове? Щото не всички са с еднаква дължина и диаметър. Ако са по-къси новите става, ама обратно.... кофти!
Никога не бих тръгнал да поръчвам нещо, за което не съм убеден дали ще стане на колата ми. Свалихме единия койл, развихме амортисьора, извадихме пълнителя и записахме номера му. После по каталога на FK и ги поръчахме
А самите пълнители са дело на KONI - neon
Можеш ли да ми напишеш номера на пълнителя и евентуално размерите (дължина, диаметър и дебелина на стеблото)?
- theraven
- Контакти:
Номера на пълнителя е FK98109. А евентуалното ще мога да ти го кажа като сложа новите, защото не се сетих да ударя една мярка докато беше свален единия.
- neon
Мда! Ама тва е номер по FK! Ако може да намерин номер по Koni каталога ще е най-добре. Все пак като тръгнеш да сменяваш пълнителите вземи им размерите ако имаш възможност.
- theraven
- Контакти:
Може ли да се обосновеш защо?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”